Ångestmöte - för Fulham.

Senaste möten
Burnley - Fulham 1-1
Fulham - Burnley 0-3 (FA-cupen)

Premier League
17. Burnley 34 9 9 16 31:47 36
18. Fulham 34 5 12 17 25:45 27

Fulham hemma
17 2 4 11 9:24 10

Formen
F, O, F, F, F

Senaste match
Chelsea - Fulham 2-0

Burnley borta
17 5 3 9 17:27 18

Formen
F, V, F, F, F

Senaste match
Burnley - West Ham 1-2

Preliminära elvor (Whoscored)

Fulham (4-2-3-1) Areola - Aina, Andersen, Adarabioyo, Robinson - Reed, Lemina - Cordova-Reid, Loftus-Cheek, Lookman - Maja

Saknar: Cairney, Kongolo
Osäkra: -

Burnley (4-4-2) Pope - Lowton, Trakowski, Mee, Taylor - Brownhill, Cork, Westwood, McNeil - Wood, Vydra

Saknar: Brady, Long
Osäkra: Wood

Det är Burnley ovan säker mark som reser till London för att Fulham, under säker mark. Det skiljer nio poäng mellan lagen - detta med fyra omgångar och tolv poäng kvar att spela om. De flesta kan göra matten - det är vinna eller försvinna för Fulham. Skulle Burnley vinna den här måndagskvällen, ja då är Premier League-kontraktet klart. Även kryss betyder att det i praktiken är klart.
Ja, det är väldigt mycket på spel för Fulhams del som visst, kan tänka att de inte har något att förlora, men samtidigt har Burnley som sagt chans att stänga all oro bortom sig med tre omgångar kvar att spela. Det lär de inte vilja ge upp lättvindigt. Lagen har båda en svag formkurva där Fulham kommer från 1-1 borta mot Arsenal följt av torsk 0-2 borta mot Chelsea. Innan dess tre raka förluster så det är inte så att de visat att de verkligen gör allt för att hänga kvar...
Burnley föll senast med 1-2 hemma mot West Ham, innan dess gick man och slog Wolves med 4-0 på bortagräs. Innan dess tre raka torsk.
Skademässigt så har båda en del att tänka på, men det är inget som kommer avgöra tror jag.
Burnley har upp på inbördes den här säsongen med kryss i ligan och seger i FA-cupen. Jag tror inte att gästerna åker hem utan poäng och får fira i bussen på väg ifrån arenan.

SPELTIPS
Jag spelar Burnley X2 till 1.75 hos Nordicbet (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip