Fulham tar emot Chelsea på lördagskvällen.
Mitt speltips: Över 3,5 hörnor för Fulham.
2.25 i odds på bet365 .

Mycket bra insats av Fulham mot Tottenham i onsdags. 1-1-målet de till slut fick in var välförtjänt. Efter att ha sett ut som en given nedflyttningskandidat har de nu fem raka kryss. Behöver börja ta lite fler segrar, men ser rätt bra ut spelmässigt. Är också ett lag som gärna har en del boll och anfaller själva - till skillnad från en del andra bottenlag i den här serien.

Det som talar emot laget här är väl att de bara får två vilodagar. Tottenhammatchen dök upp i schemat hastigt och lustigt och de var inte förberedda på att spela. Men de klarade matchen bra och gjorde som sagt en bra match. På 16 PL-matcher har de haft fyra eller fler hörnor vid tio tillfällen. Haft minst fyra hörnor mot bra lag som Spurs, Liverpool och Leicester för att ta några exempel.

Tycker Chelsea sällan tokdominerar sina matcher. Motståndarna tillåts ha en del boll och komma till avslut. Spelar oftast med väldigt offensiva ytterbackar i James och Chilwell, så det är gärna just bakom dessa motståndarna försöker hitta anfallsytor. Det här är antal hörnor Chelsea fått EMOT sig i sina ligamatcher:

3 mot Man City
4 mot Aston Villa
7 mot Arsenal
4 mot West Ham
5 mot Wolves.
6 mot Everton.
4 mot Leeds
3 mot Tottenham
7 mot Newcastle
7 mot Sheffield United
3 mot Burnley
9 mot Man United
2 mot Southampton
5 mot Palace
3 mot WBA
11 mot Pool
4 mot Brighton

På 17 spelade har de haft minst fyra hörnor emot sig 12 gånger.
Fyra gånger har de haft tre hörnor emot sig, dvs. motståndarna var nära att "slå" 3,5-linan. I en match hade de två hörnor emot sig. Har i snitt haft 4,79 defensiva hörnor per match alltså.

Jag tycker Chelsea står väl lågt på 1x2-marknaden. Tror det här kan bli jämnare än vad oddsen säger. Fulham lär ha en del boll och kommer som vanligt försöka anfalla själva. Det troliga matchscenariot är väl att Chelsea någon gång kommer leda och att Fulham då kommer behöva försöka anfalla ännu mer, vilket ökar hörnchanserna.

Allting sammantaget - det känns som klart bra chans för Fulham att klara minst fyra egna hörnor här. Till oddset 2.25 hos bet365 känns det klart spelvärt.

This is the stats tab
This is the post tip