Fulham:

Marco Silvas gäng får ladda om snabbt efter lördagens hemmaförlust, 0-2, mot Newcastle. Under tisdagsaftonen är det nya tag framför hemmapubliken på Craven Cottage när Everton kommer på besök. The Cottagers har matchats relativt intensivt de senaste veckorna med dubbelmöte mot Liverpool i Carabao Cup bland annat. Fulham har inte vunnit sedan 1-0-segern mot Rotherham den 5 januari, och har bara mäktat med två mål i de efterföljande fyra matcherna, där man ändå hållit jämna steg mot bra motstånd.

Silva får fortsatt klara sig utan Alex Iwobi, som är iväg och spelar Afrikanska mästerskapen. Även Calvin Bassey och Fodé Ballo-Touré är iväg på landslagsuppdrag och Adama Traoré är skadad. Fulham slog Everton i bortamötet på Goodison med 1-0, när Bobby De Cardova-Reid gjorde matchens enda mål.

Everton:

Har slagit av på takten en aning från uppryckningen man åtnjöt i svallvågorna efter tiopoängsavdraget, när The Toffees snabbt klättrade upp på säker mark igen. Men med tre förluster och ett kryss på de fyra senaste – och dessutom nytt poängavdrag potentiellt hängande över klubben – så börjar Sean Dyches lag hamna i allt större poängbehov igen, med Luton bara poängen bakom. I helgen åkte Everton ur FA-cupen mot just Luton, 1-2.

Målskyttet har gäckat Everton på sistone, med endast två mål framåt på de fem senaste matcherna. Abdoulaye Doucouré, som var så oerhört bra och giftig i den släpande rollen bakom Dominic Calvert-Lewin under Evertons främsta period under säsongen, saknas alltjämt – ett tungt avbräck. Idrissa Gueye är iväg på Afrikanska mästerskapen och Dele Alli är skadad. Därtill finns frågetecken för ytterbacksduon Ashley Young och Séamus Coleman med diverse skavanker.

Poängsuget Everton säljer sig dyrt

Svårbedömd match där jag tror det kan bli riktigt tajt mellan två lag som haft lite bekymmer med målskyttet på sistone. Inget av lagen har radat upp segrar på sistone, även om Fulham haft ett utmanande spelschema. Evertons poängbehov är förstås mer akut i nedflyttningsstriden och Dyches lag, som är solida defensivt, har ändå gjort det bra på bortaplan. Jag tror det här kan bli tätt och målsnålt. Under 2.5 mål finns till 1,87 hos Bethard .
This is the stats tab
This is the post tip