Fredagsmatch på Craven Cottage.
Så klart utan publik, normalt hade det här varit en höjdare.
Nu utan Fulhampubliken i ryggen känns matchen inte alls lika het.
Men.
För Fulham är det bara seger som gäller här. Det är åter all in-läge.

Fulham håller på att göra en alldeles förträfflig vårsäsong och spurten är på väg att ta laget upp från "botten-tre". Nu är man "bara" en seger från att ta klivet förbi Newcastle och komma på samma plats som Brighton. Så Fulham har häng och så klart helmotiverat.
Senast föll man mot ett för bra Manchester City (0–3) efter att City satt alla tre målen efter paus.
Inte mycket att säga om det.
Innan dess?
En blytung trea mot Liverpool FC på Anfield.

Senast mot City valde man att vila nye succéforwarden Josh Maja samt att Aleksandar Mitrović bara fick hoppa in sista fem minuterna. Redan då och där tror jag Scott Parker hade siktet inställt på den här fajten.
En betydligt mer passande uppgift.
Fulham har i princip hela truppen tillgänglig.

Leeds har gjort det bra som nykomling och kommer att hänga kvar i serien. Man ligger tryggt placeras mitt i tabellen och är i sak inte lika motiverat som hemmalaget. Sedan vill man så klart vinna matcher ändå...
Skadeläget är inte optimalt då forwardsstjärnan Patrick Bamford utgick skadad senast och är ett stort frågetecken. Även lagkaptenen och mittbacken Liam Cooper ser ut att saknas. Helt out är Adam Forshaw och Pablo Hernandez.

Jag tycker att Fulham har vettig chans här till att ta tre hyperviktiga poäng mot ett Leeds som troligen saknar Bamford. Men jag spelar Fulham asian 0 till 1.85 hos bet365 . Det spelet betyder att vi får pengarna tillbaka vid kryss, det känns som ett bra "säkerhetsbälte".
Obs!
Missa inte att bet365 fortfarande har en bra bonus! 100% upp till 1250 polletter.

This is the stats tab
This is the post tip