Fulham tar emot Leeds United hemma på Craven Cottage under tisdagskvällen och att denna match bjuder på mål, mål och åter mål är vad undertecknad fastnar för.

Fulham kommer närmast från förlust i The Championship och detta genom 2-1 i baken hemma mot Reading. Gästerna öppnade målskyttet i den matchen redan efter 19 minuters spel och sedan utökade de till 2-0 tidigt i halvlek nummer två. Därefter dröjde det fram till den 86'e matchminuten innan Fulham fick nätkänning, men några fler mål än så gjordes det inte. Med det resultatet inräknat har Fulham åkt på sin andra förlust sett till de nio tävlingsmatcher laget gjort den här säsongen, så min teori inför denna slutspelsmatch mot Leeds är att de lär vara duktigt revanschsugna.

Leeds kommer från ett oavgjort resultat i Premier League-mötet med Newcastle i fredags kväll. Den matchen var väldigt, väldigt underhållningsrik och att det bara gjordes två mål i den matchen stör mig fortfarande. Det bjöds på hela 16 skott på mål, varav Leeds hade nio av dem och där hade jag rekat över 2,5 mål, men det blev BARA 1-1... Leeds har annars varit rätt så vassa på att bjuda på målrika matcher och för deras del är en förlust mot Fulham i denna 16-delsfinal inget lyckat resultat, så jag tror helt klart att denna match har goda möjligheter att passera över 2,5 mål.

Det är sällsynt att hemmalaget nollas på sin hemmaplan och som tidigare nämnt är förlust inte något bra resultat för Leeds, som även dem lär vara segersugna efter "poängtappet" mot Newcastle senast.

När dessa lag möttes i Premier League-sammanhang i fjol slutade det så här:
19.03.21 Fulham - Leeds 1-2
19.09.20 Leeds - Fulham 4-3

SPELTIPS
Jag tror på en målrik match och hugger över 2,5 mål i matchen till 1.93 hos Unibet .

2-1 / 1-2? Vad tror ni?