Fulham har blivit lottade mot Leeds i FA-cupen och det är en match som gäller såvida det inte blir oavgjort för då väntar en returmatch.

Fulham ligger på en mycket bra placering i ligan och chansen på en plats ute i Europa nästa säsong lever i allra högsta grad. Fick en poäng mot Wolves i fredags. Två poäng kan ses som förlorade på hemmaplan men även oroväckande att Mitrovic var skadad och missade matchen. I cupen har man slagit ut Hull med 2-0 och senaste mot Sunderland krävdes det omspel där Fulham tillslut kunde vinna med 3-2.

Leeds har haft en svängig säsong. Det har inte slagit gnistor om laget och Marsch har fått gå på grund av dåliga resultat. Spanjoren Javi Garcia har tagits in men i kan inte påstå att det sett bättre tid på den korta tiden har varit i klubben. Men man tog en blytung vinst i helgen när man mötte jumbon Southampton.

Det är svårt att förutse elvor i cuper då de gärna inte vill avslöja något samtidigt som många mindre klubbar i Premier League känner att ligan måste prioriteras. Tycker att Fulhams trupp är vassare än Leeds men framför allt så har Fulham ett grundspel som är bättre. Lättare att komma in i en elva i ett lag där rollerna är tydliga och vet sin uppgift. Upplever inte att Leeds har det spelet inbyggt redan med Garcia utan det kommer ta tid. Därför så känns den här linan något hög. Fulham tror jag kommer ta kontroll och för Leeds del så tror jag laget får fokusera att komma rätt i defensiven för att ta vara på kontringar.

Jag spelar Fulham under 6,5 @2.10 hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip