Liverpool kommer utvilat efter att ha roterat i veckan mot Midtjylland.

Senaste möten

2018/19
Fulham - Liverpool 1-2
Liverpool - Fulham 2-0

Premier League
2. Liverpool 11 7 3 1 26:17 24
17 Fulham 11 2 1 8 11:21 7

Fulham hemma
5 1 0 4 5:11 3

Formen
V, F; F, V, F

Senaste match
Man City - Fulham 2-0

Liverpool borta
5 1 0 4 5:11 3

Formen
F, O, V, V, O

Senaste match
Midtjylland - Liverpool 1-1

Prel elvor Sportsgambler.com:

Fulham (3-4-1-2) Areola - Aina, Andersen, Adarabloyo - Cordova-Reid, Anguissa, Reed, Robinson - Loftus-Cheek - Lookman, Cavaleiro

Saknar: Kongolo, Tete
Osäkra: -

Liverpool (4-3-3) Kelleher - Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson - Henderson, Wijnaldum, Jones - Salah, Firmino, Mané

Saknar: Gomez, Van Dijk, Alisson, Thiago, Oxlade Chamberlain, Shaqiri, Milner
Osäkra: -

Fulham har minst sagt haft en tuff start på den här säsongen. Förlusten mot Man City senast var den tredje på fyra senaste matcherna och sju inspelade poäng på elva matcher gör ingen Fulhamsupporter glad. Man slog till med en oväntad 2-1-seger borta mot Leicester nyligen, men det var också ett Leicester som hade tappat formen där och då. Inför den här matchen är det inget snack om att det kommer bli tufft. Skademässigt ser det bra ut, men Fulham har givetvis inte samma kaliber på spelare eller samma självförtroende som Liverpool.

Gästerna brände över Wolves med hela 4-0 förra helgen. Salah spräckte nollan innan halvtid och i andra fyllde Wijnaldum, Matip på innan Semedo gjorde självmål.

I veckan kunde Klopp rotera friskt i Champions League mot Midtjylland (1-1). Laget redan klar gruppsegrare och helt rätt med tanke på att de inte riskerade att bli tvåa ens. Det gör att Liverpool kommer ha många pigga ben i kvällens match och då tror jag inte att Fulham har något att sätta emot.

SPELTIPS
Jag spelar Liverpool asian hcp -1,5 till 2.05 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip