Speltips: Raul Jimenez över 0,5 skott på mål i matchen till 1.80 hos bet365 .

Det mesta går Jurgen Klopp och Liverpools väg just nu. Fem raka segrar i alla tävlingar, serieledning i Premier League och semifinal i ligacupen. Man reser till Fulham efter att ha fått med sig 2-1 från det första mötet mellan lagen på Anfield.

Liverpool satte enligt mig ner foten rätt ordentligt när man slog ett formstarkt Bournemouth med 4-0 under söndagen. Mäkta imponerande när man saknar Salah, Trent, Szoboszlai, Endo med flera. Det kanske inte såg bländande ut i alla stunder, men imponerande oavsett.

Fulham behöver som sagt vända underläge hemma på Craven Cottage, vilket såklart inte blir enkelt. Jag tror dock man kommer behöva gå för det relativt tidigt, och kommer nog skapa någon chans för att spräcka Liverpool-nollan och göra match av det här. Då bör Raul Jimenez vara med i handlingarna.

Fulhams spjutspets har kommit igång efter en längre period av måltorka, och är den spelare som ska göra målen för Fulham.
Jimenez är absolut inte den mest skicklige fotbollsspelaren man sett, men i boxen är han stark.
Jimenez har de senaste två ligamatcherna 2 skott på mål i vardera match, och det mot tufft motstånd i form av Chelsea och Arsenal. Han snittar även över 1 skott på mål per 90 minuter i ligaspelet sett över hela säsongen. Då ska det även tilläggas att han var extremt kall i början av säsongen, så siffrorna de senaste månaderna bör rimligtvis vara ännu bättre.

Chanser kommer dyka upp för Jimenez

Med fina fötter från Willian och Pereira bör Jimenez fortsätta att matas med bollar både från fasta situationer och i öppet spel, och därefter är det bara upp till Jimenez att förvalta lägena vilket han brukar vara bra på. 60% av Jimenez skott har träffat mål den här säsongen i ligaspelet.

I en match som jag tycker är lite oviss ser jag detta som ett fint spel. Visst bör Liverpool lösa avancemang utifrån förutsättningarna, men Fulham har även haft dryga 10 dagars vila inför den här matchen och bör komma fräscha, pigga och sugna på att ge det här en chans hemma på Craven Cottage. Då bör Raul Jimenez ha goda möjligheter att befinna sig i händelsernas centrum.

Raul Jimenez över 0,5 skott på mål i matchen spelas till 1.80 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip