Premier League är tillbaka efter landslagsuppehåll. Att få se engelsk fotboll igen tas emot med öppna armar - och vi börjar lördagen med mötet på Craven Cottage mellan Fulham - Manchester City.

Fulham har haft och tung och jobbig säsong. Det är 13 poäng upp till Burnley och trots att det väntar ett spelschema - som på pappret - får ses som hanterbart kommer det blir för tufft, uppförsbacken är för stor. Jag har gillat Fulham den här säsongen trots att laget bara spelat ihop 17 poäng. De har varit optimistiska och för den opartiske har Fulhams matcher innehållit mycket drama och många mål.

Manchester City spelar före Liverpool i helgen och kan därför ta över serieledningen i dryga dygnet innan Liverpool spelar igen. De spelade inte bra i cupen mot Swansea men de hade flyt med en stolpträff som på tillbaka vägen studsade på Nordfeldt och in i mål. Dessutom kom avgörandet via ett offside-mål. De övertygade inte alls i Wales men många har varit med landslaget och glömt den matchen.

City kommer föra matchen och sätta tempot som de vill ha. Fulham får försöka att hänga med så länge det går, men tycker det är tydligt att de själva inte tror på det längre. Skotten på Etihad slutade 27-5 till City, trots att de ljusblåa tog ledningen efter 18 minuter.

Jag spelar över 24,5 skott @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip