Mitt spel: City asian -1,5 till 1.675 hos bet365.
—-
Fulham tar emot Manchester City som fortsätter flyga i både ligaspel och Europaspel efter deras 4-1 seger mot toppkonkurenten Arsenal i veckan. City känns nästintill ostoppbara för tillfället och spelar nog enligt mig den bästa fotbollen man hat gjort under Pep Guardiolas era.

Den enda osäkerheten jag hade kunnat säga runt City just nu vore vid rotation. Men känslan är att det inte heller spelar någon roll. Man vinner matcher oavsett vilka som spelar, då kvalitén på truppen i stort är otrolig

Efter två raka segrar åkte Fulham på ett nederlag mot Aston Villa senast med 1-0. Inget resultat man behöver skämmas över då Villa är väldigt bra just nu. Fulham har knappt någonting kvar att spela för den här säsongen. Man ligger stabilt på en tiondeplats och har gjort en riktigt bra säsong i år, men liksom många andra tror jag inte man kommer ha något att hämta här

Överlägsna City

Jag ser inte varför City skulle slå av på takten här heller. Man behöver fortsätta vinna i ligan för att hålla Arsenal bakom sig, samtidigt som det stundar en CL-semi mot Real Madrid om några veckor. Några mega-rotationer har jag svårt att se, och kommer City upp i nivå ska inte Fulham ha någon chans.

Fulham ska bara hyllas för sin debutsäsong i Premier League, men här väljer jag att inte linda in någonting. Mitt spel blir därför City asian -1,5 till 1.675 hos bet365!
This is the stats tab
This is the post tip