Speltips: BLGM till 1.72 hos SpeedyBet .

Ett Fulham vars form har svalnat rejält de senaste veckorna får besök av suveräna Manchester City hemma på Craven Cottage under lördagen.

Fulham kommer som sagt till den här matchen med en snällt sagt sval form. Endast en seger på de sju senaste matcherna och det känns tyvärr som man redan är inne i nästa säsong rent mentalt.
Man kommer senast från en medioker 0-0 match på bortaplan mot Brentford och dessförinnan ytterligare ett kryss mot Crystal Palace på hemmaplan. Det sprakar inte direkt om Marco Silvas lag som det gjorde för ett par veckor sedan, men man kommer också från två matcher som varit rätt döda på förhand, vilket den här matchen mot City absolut inte är. Kanske kan skapa lite ytterligare motivation?

City kommer senast från en övertygande 5-1 seger mot Wolves hemma på Etihad, och frågan är om någon kommer kunna stoppa det här laget från ytterligare en ligatitel. Känslan är nej.
Efter uttåget ur Champions League har man släppt in 1 mål på de efterföljande 4 matcherna och vunnit samtliga.

Fulham spelar utan press

Jag brukar landa i att lag utan speciellt mycket att spela för är lagen man vill möta, men jag är inte helt övertygad om att det är så i det här fallet.

Fulham ligger mitt i ingenmansland och kommer senast från två matcher där inget av lagen haft speciellt mycket att spela för. Här möter man ett City som har allt att spela för, och motivationen att förstöra festen en aning ska inte underskattas.

Fulham kan kliva in i den här matchen helt utan press, bara en rolig match och utmaning att spela på hemmaplan framför sina supportrar.
Jag kanske är helt ute och cyklar i mina tankegångar, och jag lägger verkligen inte mina förhoppningar på att Fulham ska ta poäng mot City. Jag tror dock på ett ruskigt taggat Fulham som för sista gången den här säsongen spelar på hemmaplan, och då ger jag dem åtminstone en god chans att spräcka Citys nolla.
BLGM till 1.85 hos SpeedyBet spelas!
This is the stats tab
This is the post tip