Man United gästar Fulham på onsdagen.
Mitt speltips: Fulham att ha över 3,5 hörnor.
1.80 hos bet365 .

Gör ett nytt försök med Fulham. Rekommenderade samma spel i lördagens match mot Chelsea. Matchbilden såg okej ut för hörnspelet, men ett rött kort förstörde den gången. Nya tag nu. Fulham får en extra vilodag jämfört med Man United, vilket är en fördel spelmässigt. Till skillnad från andra bottenlag klarar Fulham av att ha en del boll själva och med fräscha ben tror jag de kommer klara av att anfalla en del mot Man United, som bara har tionde högst bollinnehav i snitt. Ingen hemlighet att Man U trivs rätt bra med att backa hem och ställa om på sina vassa forwards. Den typen av matchbild ökar chansen för Fulham att anfalla på ett sätt som leder till hörnor. På 17 PL-matcher har de haft fyra eller fler hörnor vid tio tillfällen. Haft minst fyra hörnor mot bra lag som Spurs, Liverpool och Leicester för att ta några exempel.

Antonee Robinson är avstängd för hemmalaget men Loftus-Cheek är tillgänglig (han inte kunde spela mot Chelsea, som ju äger honom).

Man United gjorde väl en rätt okej insats mot Liverpool i söndags. Framför allt resultatet 0-0 är riktigt bra att ta med sig med tanke på tabelläget. Väntad matchbild med mest boll för Liverpool medan United kontrade vasst. Får nu bara två vilodagar inför den här matchen och lär behöva rotera på ett par positoner då de matchats tufft. Har dessutom en ny tung match mot Liverpool i helgens FA-cup.

Snittar nästan fem hörnor emot sig per match. Motståndarna har haft minst fyra hörnor i elva av arton matcher. I tre av de övriga sju matcherna hade motståndet tre hörnor och nosade alltså på att slå 3,5-linan för hörnor.

Jag tycker Man United står lite väl lågt på 1x2-marknaden här. Fulham har sett klart förbättrat ut efter den katastrofala inledningen av säsongen. Spelmässigt tror jag Parkers gäng kommer vara bra med i matchen, lite som de var mot Spurs förra veckan. Men det mest troliga är väl att Man United vid något tillfälle kommer ha ledningen, vilket i så fall gör att Fulham måste anfalla med ännu mer folk och intensitet, vilket såklart ökar möjligheterna att det ska leda till hörnor. Men även om vi får en match som länge är jämn målmässigt tror jag bollinnehavet kommer vara rätt så jämnt och att Fulham kommer ha en hel del anfall. Första halvlek mot Chelsea var hyfsat jämn och hade de fått spela 11 mot 11 hela matchen tror jag de haft goda chanser att lösa minst fyra hörnor.

Allt sammantaget - jag tror på bra chanser för Fulham att ha minst fyra hörnor.

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip