Speltips: Under 2,5 mål i matchen till 2.04 hos Expekt .

Manchester United faller bara längre och längre ner i botten. 3-0 mot Newcastle hemma på Old Trafford under onsdagen var ett nytt lågvattenmärke och jag har extremt svårt att se Erik ten Hag få styrning på den här gruppen igen.

Fulham gjorde det betydligt bättre under onsdagskvällen när man besegrade Ipswich med 3-1 på bortaplan. Det må inte vara den roligaste fotbollen som spelas av Marco Silvas spelare, men man tar sina poäng lite här och där som än så länge räcker för att hålla sig borta från den absoluta bottenstriden.

Dysfunktionella United

Jag ser två spel som fastnar.
Först och främst har jag väldigt svårt att se United vinna en fotbollsmatch för stunden. Man ser bara sämre och sämre ut för varje match som går och 3-0 på hemmaplan mot ett b-betonat Newcastle var som sagt ett nytt lågvattenmärke. Fulham må inte heller vara något superlag, men när ett lag som United går så dåligt som man gör är det svårt att bara vända på det över en natt. 1X till 1.72 hos Expekt behöver inte vara fel alls!

Jag kommer dock kliva in på underspelet. Uniteds offensiv ser helt dysfunktionell ut. Jag vet verkligen inte vem som ska göra målen för United för tillfället. Höjlund kanske, men med dåliga spelare runt omkring sig blir det svårt även för honom.
Fulham är tredje sist i ligan i xG-tabellen som Opta tar fram. Endast Burnley och Sheffield United har sämre förväntade mål än Fulham hittills den här säsongen och nio mål på tio spelade matcher talar sitt tydliga språk. Offensiven har enligt mig inte tillräckligt med spets, okej Premier League-spelare, men knappt någon jag kan se som kan skapa något på egen hand.
Även United ligger en bra bit ner på xG-listan, till och med på den nedre halvan.

Att Fulham tar poäng mot ett United i spillror ser jag inte alls som omöjligt, och kan absolut vara värt en slant. Jag väljer dock att spela under 2,5 mål i matchen till 2.04 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip