Hemma på Craven Cottage inleder Fulham sin långa kamp tillbaka till Premier League när de inleder mot Middlesbrough i den engelska Championship. Spelbolagen har Fulham som favoriten till att vinna andradivisionen. Det är inte så konstigt med tanke på vilken trupp de har. Fulham åkte ur Premier League förra säsong med målet är så klart att ta sig tillbaka direkt. Middlesbrough blev ett mittenlag förra säsongen och har bara inte det som krävs för att plocka poäng mot motiverade Fulham, i mitt tycke.

Efter att ha degraderats fick tränaren Scott Parker flytta på sig, till rivalerna Bournemouth. I stället har Fulham plockat in Marco Silva, samt Tottenhams förra målvakt Paulo Gazzaniga och Liverpool mittfältaren Harry Wilson. Dessa bidrar med både kvalité och en stor erfarenhet som kommer att ta dem långt i Championship. Därutöver finns den serbiske landslagsanfallaren Aleksandar Mitrovic på topp, i högform. Det är en hel del Premier League klass i Fulhams trupp när de inleder ligaspelet.

I Middlesbrough har tränaren Neil Warnock tappat en del spelare men också förstärkt truppen med den argentinske mittfältaren Martin Payero, som inte kommer till start i denna match på grund av spel i OS. Vidare har ytterligare en mittfältare i form av Matt Crooks från Rotherham United tagits in. Anfallaren Uche Ikpeazu har också köpts in, för att se till att laget gör betydligt fler mål än förra säsongen. Middlesbrough hade 13 poäng upp till kvalplatserna förra säsongen. Det lär blir tufft denna säsong också.

I och med att Fulham har en bättre spelare på samtliga positioner i startelvan ska de klara av att få med sig en bra start i premiären. Middlesbrough väger lite för lätt. Därmed lägger jag ett spel på att Fulham inleder ligaspelet med tre poäng i tabellen.

Speltips Fulham - Middlesbrough:
1 - odds 1.85 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Fulham:
Paulo Gazzaniga, Kenny Tete, Tim Ream, Tosin Adarabioyo, Antonee Robinson, Harrison Reed, Andre Zambo Anguissa, Anthony Knockaert, Bobby Reid, Harry Wilson & Aleksandar Mitrovic.

Preliminär startelva - Middlesbrough:
Joe Lumley, Paddy McNair, Dael Fry, Grant Hall, Anfernee Dijksteel, Jonny Howson, Sam Morsy, Hayden Coulson, Matt Crooks, Duncan Watmore & Uche Ikpeazu.
---

This is the stats tab
This is the post tip