En tabell ljuger aldrig, det är en gammal sanning. Men sett till spelmässiga prestationer så skulle Fulham med normal utdelning haft en hel hög med poäng till.
Nu har laget kryssat (spelat 8 oavgjorda matcher) sig bort från toppstriden, är bara 14:e i ligan, men har ändå faktiskt bara 6 pinnar upp till play off till Premier League.
Där tror jag att laget till slut kommer att hamna.
På slutet har Fulham spelat en ännu bättre fotboll och man besegrade i veckan Sheffield Wednesday med 5–4.
I den matchen gjorde vasse Liverpool-lånet Sheyi Ojo, 20 år, äntligen comeback efter skada och yttern gjorde direkt 2 mål och 1 assist.
Men han fick ändå inga större rubriker efteråt – för yttern på andra kanten satte nämligen 3 mål. Vem? 17-årige, född 2000, hyperintressante Ryan Sessegnon!
Med två sådana yttrar i Ojo/Sessegnon som båda med andra ord är i praktform kommer Fulham att klättra snabbt i tabellen.
Senast svarade även Aboubakar Kamara, han som vill kallas för AK47, för ett starkt inhopp och jag tror att 22-årige fransmannen startar i dag.
Därmed får Fulham en ung och mycket löpstark offensiv i Ojo/Sessegnon/Kamara och det är en trio som jag tror kommer riva upp stora hål i Millwalls defensiva ytor.
Det är alltså nykomlingen Millwall som kommer till klassiska Craven Cottage i dag.
Millwall är ur form, inte vunnit någon av sina fem senaste matcher och blev utbuade av fansen senast. Framför allt är man väldigt uddlöst framåt.
Man har dessutom rejäl problem i truppen, saknas:
Yttern Jed Wallace (16 starter/3mål), avstängd.
Mittbacken Brian Webster (10 starter/0 mål), skadad.
Innermitten Shaun Williams (10 starter/0 mål), skadad.
Det här är tre nyckelspelare i Millwall och det är så klart jobbigt när alla tre saknas. Dessutom är det frågetecken för forwarden Tom Elliott (11/2).
Spelbolagen ger 1.85 för den här ettan – det tycker jag är riktigt bra betalt. Med tanke på formen, hur det ser ut i spelartrupperna och med tanke på hemmafördelen. Jag har helt enkelt svårt att se Millwall kriga hem 0–0 med tanke på speeden hos Ojo/Sessegnon/Kamara.
Roliga Fulham har börjat klättringen uppåt i The Championship – det är i alla fall vad jag tror.

Insats: Hög. (Låg/Medel/Hög).

This is the stats tab
This is the post tip