Speltips: Newcastle dnb till 1.70 hos Bethard .
—-
Fulham ska försöka studsa tillbaka efter uttåget mot Liverpool i ligacupen. Nu behöver fokuset vända över till FA-cupen när Newcastle kommer på besök, och det tror jag blir lättare sagt än gjort.

Fulhams match mot Liverpool i onsdags var en av de större matcherna de senaste åren för hemmalaget, men det ville sig inte.
Jag tror det tog en hel del energi att både ladda upp och spela det där returmötet, och att bara vrida om skallarna är inte alltid det lättaste.

Newcastle kommer till spel med ett luftigt spelschema i ryggen. Hela två veckors vila för Eddie Howe och hans mannar, vilket nog varit helt nödvändigt. Formen har varit svag den senaste tiden med skador och tätt matchande. Ett kortare uppehåll tror jag var precis vad Newcastle behövde.

Klarar Fulham att ställa?

Ett tungt tapp för Newcastle är nyheterna om att Joelinton väntas missa resten av säsongen efter en operation. Några fler nya skador har inte rapporterats, så med fräscha ben bör man klara sig.
Fulham får fortsatt klara sig utan Calvin Bassey och Alex Iwobi som fortsatt är iväg med landslag. Jag väntar mig dock någon form av rotation då det lär finnas en del trötta ben i Fulham.

Ett utvilat och fräsch Newcastle ska i grunden ha väldigt goda förutsättningar att slå Fulham. Jag får även känslan av att luften nog gick ur Fulham en del efter uttåget mot Liverpool, och som sagt är det inte alltid enkelt att ställa om huvudena.
Detta i kombination med Fulhams lite tuffare matchande ser jag Newcastle draw no bet som ett väldigt fint spel till 1.70 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip