Fulham tar emot Nottingham hemma på Craven Cottage. Inledningen för Fulham har varit bra med tre vinster på fyra matcher. Har en finfin offensiv trio i Anthony Knockaert, Aleksandar Mitrovic och Ivan Cavaleiro. Bakom dessa finns passningsgeniet Tom Cairney.

Ivan Cavaleiro är på lån från Wolves där han fått helt ok med speltid de senaste säsongerna. Många höjde på ögonbrynen när han lånades ut till Fulham. Hade väl dock blivit fjärdeforward bakom Diogo Jota, Raul Jimenez och Patrick Cutrone så kanske lika bra att han gick till Londonklubben, där han garanteras speltid.
Har inlett sin karriär i The Cottagers på bästa sätt. Alltid lite svårt att veta hur de nya medspelarna agerar i början men efter gått mållös de två första matcherna slog han till mot Huddersfield och fixade vinst. Assisterade även till Mitrovic mål. Matchen efter gjorde han en kanonmatch mot Millwall. En assist och två mål. Hade dessutom en boll i ribban. Så formen är det inget fel på inför detta möte.

Styrkorna som portugisen besitter är främst snabbhet och teknik. Går gärna in från kanten och dribblar bort sina motståndare och på så vis öppnar upp för antingen inlägg eller skott. Gissar att manager Scott Parker sagt till honom att utnyttja sitt fina skott och skjuta mer. Träffar allt som oftast mål och kan gå på både kraft och finess. Självförtroendet måste vara på topp efter den granna insatsen senast och även om motståndarna vet om hans farlighet är det inte säkert att det hjälper för att stoppa Benfica-produkten.

Kort om motståndarna Nottingham så har dom inlett säsongen skapligt men inte mer. Släppt in mål i tre av fyra matcher. Har unge Chelsea-lånet Arijanet Muric mellan stolparna. Är så klart en talang men fortfarande mycket kvar att lära då han bara är 20 år gammal. Försvaret är ok men inte helt utan misstag. Carl Jenkinson eller Matty Cash lär få ta sig an Cavaleiro på kanten. Jenkinson har inte spelat mycket de senaste säsongerna medan Cash är klart bättre offensivt än defensivt.

Spelbolagen har lägre odds på spelare som Bobby Reid, Floyd Ayite och Aboubakar Kamara som målskyttar i denna match.
Det ska vi utnyttja och lägga slantarna på Cavaleiro som ger hela 3,50 i odds hos Coolbet . 3,25 hos bet365 är också bra.

This is the stats tab
This is the post tip