År 2022 ska avslutas med lite Premier League på självaste nyårsafton. Fulham vill nog att året bara skulle förlängas och spela ännu fler matcher. De har gjort riktigt bra resultat och har fått ihop en stabilitet över säsongen. Sedan har man fantastiska Mitrovic som tog med sig sin fina säsong i Championship till Premier League. En riktig spetsspelare som verkligen gjort Fulham till ett stabilt mittenlag. I måndags tog laget tre starka poäng borta mot Crystal Palace. En märklig föreställning där matchen avgjordes av två röda kort av hemmalaget och det är svårt basera själva insatsen på något annat. Däremot så tog laget ledningen och det var aldrig någon fara att tappa någon poäng mot ett decimerat Crystal Palace.

Skador: Kebano, Solomon, Kursawa (tveksam)

Gästerna Southampton vill nog bara ha ett nytt år och nya förutsättningar. Laget ligger sist i Premier League och det finns inte många ljuspunkter i spelet. Däremot poängmässigt är det väldigt jämnt i botten så än ska man inte säga hejdå till Southampton. Senast blev det dock för tufft när Brighton var på besök. Brighton tog en tidig ledning och kunde med sin possession luckra upp Southampton gång på gång. Slutresultatet skrevs till 1-3 och det är bara blicka vidare för Southampton. Det är framförallt offensiven som genomgående haft problem och de har testat flera olika alternativ men ännu inte hittat rätt. Kommer nog att agera inom kort efter ny offensiv kraft för att kunna väcka laget. Men nu är läget som det är och det gäller att kraftsamla för att ta en viktig poäng här.

Skador: Larios, Livramento, Walcott, Lavia (tveksam)

Tror inte det blir något skönspel här utan det kommer fortsätta vara press på båda lagen att ta viktiga poäng. På bortaplan behöver Southampton stänga igen tidigt och de lär säkerligen ha stor respekt för Fulhams offensiv med Mitrovic i spetsen. Tror lagen kommer att ta ut varandra bra och ser en jämn match på förhand. Gillar dock mer underspelet här då jag tror på en mer försiktig matchplan efter båda lagens senaste matcher.

Spel: Asian under 3 mål till 1.70 hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip