Den klassiska FA-cupen drar igång fjärde omgången i kväll (fredag) mellan Man City - Arsenal. Fulham och Sunderland sparkar igång deras match kl 16 under lördagen.

Fulham är ett intressant lag och har en del bra spelare som gör att de kan rulla bollen på marken och sen har det ett stort hot på topp med Mitrovic. Han kan spela på så många olika sätt och har sin fysik till stor fördel.

Sunderland har haft en svängig väg de senaste säsongerna. Inte så många år sen laget spelade i PL men har precis varit nere och vänt i League One. Nu befinner laget sig i Championship och gör det på ett bra sätt. Endast en poäng från play off-kval till Premier League så kanske får vi se Sunderland på den stora scenen snart igen.

Det blir ett bra test för Sunderland att testa sina kunskaper mot ett bra PL-lag. Min känsla när lag från sämre division kommer på besök till PL-klubbar är att det tenderar att bli försiktiga och tråkiga matcher där bortalaget blir passiva och hemmalaget nonchalanta när det kommer ett sämre lag.

Jag spelar under 2,5 kort @2.20 hos bet365.

Twitter @robiiinbetting
This is the stats tab
This is the post tip