Tottenham rak seger mot Fulham tar jag på söndagen. 1.74 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Tycker oddset på Spurs blivit lite väl högt. Visst, alla vet att Kane är skadad och att Son spelar asiatiska mästerskapen. Två blytunga avbräck. Lägg till att Dembele är såld och att Missoko också är skadad. Ett flertal avbräck alltså. Men Eriksen, Alli, och Lamela är tillgängliga och nog borde det vara tillräckligt för att skaka fram ett mål mot ett Fulham som inte bevisat något på hela säsongen i stort sett. Någonstans finns det kanske en sista gnista hos Llorente också. Var trots allt "bara" två säsonger sedan han gjorde 15 PL-mål för Swansea. Kanske ser han lite vassare ut med lite mer än bara enstaka minuter i benen.

Spurs hade faktiskt lite oflyt mot Man United. En storspelande De Gea såg till att laget förblev mållöst. Den spelmässiga prestationen mot ett bra Man United var riktigt bra. Positivt att Vertonghen kunde spela då efter en tids skadefrånvaro där.
Tänkbart lag:

Lloris
Sanchez, Vertonghen, Alderweireld
Trippier, Winks, Eriksen, Rose,
Alli, Lamela
Llorente

Fulham går alltjämt trögt. Vunnit en av de senaste nio ligamatcherna och har också hunnit med att bli utslagna hemma av Oldham i FA-cupen. Även cuperna ofta är nedprioriterade för bottenlagen är det knappast positivt att tappa 1-0 till 1-2 hemma mot ett lag från fjärdedivisionen. Tränarbytet gav viss effekt på kort sikt, Fulham kändes lite på gång i början med Ranieri. På senare tid har de dock radat upp svaga resultat. Har inte gjort mer än ett mål i någon av de senaste nio ligamatcherna och anfallsstjärnan Mitrovic har bara gjort ett mål under den perioden. Även om försvarsspelet är något bättre än det totala haveriet från i början av säsongen är det knappast fulländat heller.

Tänkbart lag:
Rico
Odoi, Le Merchand, Ream
Christie, Seri, Chambers, Bryan
Schurrle, Mitrovic, Vietto

Visst finns det helt klart argument som talar mot Tottenham:
- Kane + Son out och Chelsea i ligacupretur på torsdag som kanske stjäl fokus.
Men Tottenham är ett mycket starkt lag. Pochettino är slug nog att komma fram till en gameplan även utan Kane/Son. Eriksen och Alli är klasspelare, där framför allt den senare får ta ansvar för poänggörandet nu.

Fulham har inte fungerat på hela säsongen. Inget vad gäller de senaste resultaten pekar mot ett lag som är på väg uppåt formmässigt. De har svårt att göra mål och det är svårt att se laget hålla nollan. Tror Spurs har tillräckligt för att gneta till sig en knapp men klar seger här.

0-1/2

This is the stats tab
This is the post tip