Måndagen bjuder på derby när Tottenham gästar Fulham.
Mitt speltips: Rak tvåa på Spurs. bet365 eller Lucky Sports .

Det skiljer bara två poäng mellan lagen just nu, men nog måste det gapet vara minst tvåsiffrigt när säsongen summeras?

Tottenham kommer från två tunga nederlag:
0-2 i derbyt mot Arsenal.
2-4 mot Man City efter tappad 2-0-ledning.

Skrapar man lite på ytan går det att hitta förmildrande omständigheter i bägge matcherna tycker jag. Blev utklassade av Arsenal i första halvlek, men andra var desto bättre. Skapade flera vassa lägen och vem vet hur matchen slutat om de fått in en reducering. City borta är City borta. Trots allt. Spelmässigt tycker jag Tottenham var väl så bra den här gången som de varit andra gånger när resultatet blivit bättre.

Positivt där var att Bentancur comebackade efter skada. Uruguayanen är väldigt viktig för Spurs mittfält. Dejan återkom i matchen innan och bör bara bli bättre efter sin frånvaro. Här har Richarlison dessutom fått ett par vilodagar till och borde kunna göra fler och vassare minuter. Bättre truppläge än på länge. Positivt för Tottenham var att Chelsea och Liverpool delade på poängen i lördags. Måste ju ses som de stora konkurrenterna om topp fyra-placeringar över tid. Men fortsatt utmanade av flera andra lag - så det är definitivt allt att spela för här.

Fulham kommer från 0-1-förlust mot Newcastle. En hel del av snacket efteråt handlade om Mitrovic dråpliga straff där han halkade, "dubbelsköt" och blev av med ledningsmålet. I kombination med det sena målet för Newcastle blev narrativet att Fulham hade otur. Men jag tycker det var en klarare skillnad mellan lagen än vad resultatet säger. Silva ska ha beröm för säsongen Fulham gör, men känslan är att de fått lite väl mycket med sig sett till hur det sett ut. En effektiv Mitrovic och motståndare som varit ineffektiva. Ta bara segern mot Chelsea i omgången innan. Ett krisande formsvagt Chelsea bombarderade Fulham men så drog Joao Felix på sig ett onödigt rött kort. Fulham bara måste gå sämre i andra halvan av säsongen.

Tycker Tottenham står högt här sett till vad andra lag haft för odds på Craven Cottage. I grunden ska Spurs ändå vara rätt klart bättre och det är dags för Conte att ta en seger här. Blir säkert ingen sprudlande tillställning, men jag tror bortalaget gör vad som krävs för att vinna.

2-1 till Tottenham?

This is the stats tab
This is the post tip