Speltips: Över 1,5 mål i andra halvlek @ 1,72 - Bethard -
Speltips 2: Harry Wilson skjuta i ribban eller stolpen @ 26,00 - Bethard -

Londonderby under lördagskvällen. Fulham mot Tottenham på Craven Cottage.

Fulham ligger i ingenmansland och även om det är 30 poäng kvar att spela om så ser vi inte att The Cottagers ska kunna nå Europaplats eller åka ur. På hemmagräs har det blivit 8 segrar, 5 förluster och bara 1 kryss. Är bland de sämre i Premier League på resande fot så det är på hemmaplan man tar de flesta poängen.

Föll senast borta mot Wolves i en chansrik historia som man faktiskt borde ha vunnit sett till alla lägen man kom till. Ett självmål och en ribbträff var några av händelserna som gick emot Marco Silvas gäng i den matchen. När väl Alex Iwobi fick in bollen i nätmaskorna hade klockan redan hunnit upp på 90+8 och inte mycket tid kvar att få in en kvittering. Matcherna innan var klara 3-0 mot Brighton och 2-1 borta mot Manchester United, där Iwobi åter fick in en boll långt in på stopptid. Den gången var den värd tre poäng.

De två senaste månaderna har Fulham varit inblandade i målrika matcher. 2-2 (Burnley), 3-1 (Bournemouth), 1-2 (Aston Villa), 2-1 (Manchester United), 3-0 (Brighton) och 1-2 (Wolves). Trion Alex Iwobi, Harry Wilson och Rodrigo Muniz känns giftiga framåt och sedan finns sparkapital i Chelsea-lånet Armando Broja och Raul Jimenez som går en kamp mot klockan att bli kvitt skada i tid till matchen.

Mittfältaren Joao Paulhinha som är både buse och lirare i samma kropp har varit småskada / avstängd på slutet men hoppade in senast med 20 minuter kvar och det funkade så bör kunna starta här. 11 gula kort för portugisen under säsongen och är bara tre ostskivor från toppnoteringen förra säsongen på 14 gula kort. Närmar sig rekordet nu?

Två lag som gärna målar i andra akten

Tottenham tog senast ett jättekliv närmare Champions League när man tog tre blytunga poäng borta mot det lag man främst kämpar mot om fjärdeplatsen, Aston Villa. Skiljer nu bara två poäng och då har Spurs en match mindre spelad. Kvarvarande program är nästan uteslutande möten med lag som antingen är i bottenträsket eller högt upp på bergstoppen. 6-5-2 utanför hemmaborgen är bra siffror så manager Ange Postecoglou kan vara nöjd med säsongen så här långt och skulle man nå Champions League så är uppdraget fullbordat.

Segern senast kan visa sig dyrköpt då fina nederländske backen Micky van de Ven gick sönder och beräknas bli borta ett tag med knäskada. Radu Dragusin är ingen usel ersättare men håller inte riktigt samma klass som van de Ven. Så vill till att innermittfältaren Yves Bissouma faller ned och hjälper rumänen för vänsterspringaren Destiny Udogie lär ha fötterna fulla med Fulhams ytter Harry Wilson, då han inte själv är på offensiven.

Ryan Sessegnon, Manor Salomon och reservkeepern Fraser Forster finns också hos medicinska teamet. Richarlison på väg tillbaka men kan komma att få vänta till efter landslagsuppehållet.

Precis som dagens motståndare är Tottenham ett målglatt gäng som sällan lirar målsnåla matcher. 59-39 är den totala målskillnaden och på bortaplan är den 30-20. En av de arton senaste ligamatcherna Spurs medverkat i har gått under 2,5 mål. Det var borta mot Nottingham när Bissouma åkte på rött med 20 minuter kvar och man valde att bevaka 2-0 ledningen. Givetvis har bolagen också koll på att lagen är målglada och oddsen på att båda lagen gör mål / över 2,5 mål är därefter låga. Ett lir som känns spelvärt är att det blir minst två mål i andra halvlek. Fulham har lyckats med det i 5 av de 6 senaste och Tottenham har fyra raka där det trillat in två bollar eller fler i andra akten.

Vi tar även med ett TV-spel till högt odds. Harry Wilson att träffa stolpen eller ribban. Wilson är en frejdig ytter som trots sina 26 år fortfarande känns lite valpig i sitt spelsätt. Är inte skraj att avlossa bössan men har inte alltid siktet inställt rätt. Kan mycket väl komma nära att måla här men ändå inte riktigt få till det fullt ut. Skott på mål och skott utanför mål är trista odds så vi dra till med att han istället träffar målställningen.

Huvudspelet sitter om det blir minst två mål i andra halvlek.
Specialspelet sitter om Harry Wilson träffar ribba eller stolpe.
This is the stats tab
This is the post tip