Fulham tar emot West Ham i ett möte som jag tror kan bli fartfyllt.
Tabelljumbon Fulham har tre poäng upp till säker mark – så än så länge är säsongen inte över. Gäller att Claudio Ranieri slår näven i bordet och styr upp detta Fulham.
West Ham har tre raka segrar i ligan och rullar på bra, målglada sådana.

Tabell:
11. West Ham 16 6 3 6 23/25 21p
20. Fulham 16 2 3 11 16/40 9p

Jag tror detta kan bli ett målglatt och hett möte. Mike Dean är domaren och han har redan delat ut fem röda kort denna säsong, på 14 matcher. Det är ett kort ifrån det totala antalet han delade ut på hela säsongen 17/18. Men det är inget kortspel jag kikar på här...

Fulhams försvar fortsätter att läcka enormt många mål bakåt. Hela 40 bollar på 16 matcher är såklart under all kritik. Hade varit intressant hur snacket på träningarna gör för att styra upp den siffran. Fulham kommer senast från 4–1-förlust borta mot Manchester United.

West Ham kommer senast från en 3–2-vinst hemma mot Crystal Palace. Målformen rullar på riktigt fint där målskyttarna är många. Även intressant att mittfältarna Felipe Anderson och Robert Snodgrass är med och levererar framåt. Tre raka segrar mot Newcastle (0-3), Cardiff (3-1) och som sagt Crystal Palace (3-2).

Skador
Fulham har defensiva mittfältaren André-Frank Zambo Anguissa avstängd efter det röda kortet mot Man United senast. Även försvararen Maxime Le Marchand missar matchen på grund av skada.

West Ham har en del skadebekymmer. Wilshere och Lucas Pérez ser ut att missa. Om Pérez missar kan Andy Carroll göra sin första start för säsongen. Saknas gör även Yarmolenko och Aurnautovic.

Ranieri har bara lyckats vinna en match av fyra med sin nya klubb. Börjar bli desperata efter poäng då mål inte räcker hela vägen, de måste även spika försvarsspelet. West Ham kommer med vind i ryggen och kan ställa till med en livlig batalj. Jag går på överspelet.

SPEL: Över 3 mål goal line till 2.06x
2/5 units – hos bet365 , FastBet eller Bethard

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip