Boxing Day är här!
Dagen börjar med Fulham som tar emot Wolverhampton.

Fulham ligger sist i tabellen och med tanke på hur mycket pengar klubben spenderade i somras så skulle det vara en rejäl flopp om man åker ur serien i maj. Offensiven finns där, målen görs men det är målen i egna buren som är alldeles för många. För första gången den här säsongen höll laget nollan, när Newcastle stod för motståndet. Ranieri har möjligtvis fått ihop det lite mer i försvaret sedan han kom in som tränare.

Wolverhampton är också en nykomling men har inte alls samma problem som Fulham, även om jag kan tycka att de inte fått ut maximalt av laget än. Inte så mycket att säga om förlusten senaste mot Liverpool. Annan typ av match mot Fulham som kommer passa laget betydligt bättre.

Mitt första spel blir:
Över 8,5 skott på mål @1.86

Fulham bjuder för lätt på målchanser. Krävs inte något extra av motståndarna för att hitta lägen. Men offensiven gillar jag hos Fulham, framför allt på hemmaplan. Mitrovic och Shurrle tar skott från det mesta. Lär inte göra något undantag den här dagen.

Andra spelet blir:
Fulham över 1,5 offside @1.83

Det här oddset förstår jag mig inte riktigt på. Wolverhampton kommer ha mycket boll, vilket genererar i en rätt så hög backlinje. Kommer finnas ytor att springa bakom för Fulham.
Antal offside Fulham har haft senaste:
4 st Newcaslte (b)
6 st West Ham (h)
3 st Man United (b)
2 st (Leicester (h)
Två matcher den här säsongen på Craven Cottage som laget "bara" fått en offside. Men det var två möten som man hade mer boll än motståndarna och de kunde sjunka lågt mot Fulham. Det lär inte Wolves göra.

Jag spelar över 8,5 skott på mål @1.86 hos FastBet och Bethard med 3u.
Fulham över 1,5 offside @1.83 hos bet365 med 5u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip