Dubbla pengar i odds erbjuds på att Ghana slår Gabon på Stade Ahmadou Ahidjo i Kamerun, i det Afrikanska mästerskapet. Det är ett odds med ett stort spelvärde. Ghana är ett nummer större. Att Ghana dessutom desperat behöver en seger, efter att ha förlorat den första gruppspelsmatchen mot Marocko, talar för att motivationen finns. Gabon tog en seger, med nöd och näppe, mot lilla Komorerna i öppning. Dock väntar en betydligt tuffare uppgift. Ghana har alla förutsättningar att gå segrandes ur duellen.

Debutanterna Komorerna var det klart bättre laget när de förlorade mot Gabon. Fler skott på mål, fler skott utanför. Ett bollinnehav med 63 %. Gabon skapade ingenting utom segermålet, som kom efter en kvart. Signerat Aaron Boupendza. Ett stort avbräck är stjärnanfallaren Pierre-Emerick Aubameyang, som har testats positivt för Covid 19. En seger över Ghana betyder avancemang.

Dock ska det till mycket. Ghana såg länge ut att dela på potten med Marocko. Ett sent mål av Sofiane Boufal förstörde allt. Ghana har haft lite bekymmer med att hitta nätmaskorna. Nationen har tre mål på de fem senaste landskamper. Dock har Ghana en stark trupp av spelare. Premier League spelare finns överallt. I försvaret, Daniel Amartey i Leicester. På mittfältet, Thomas Partey i Arsenal. I anfallsspelet finns Jordan Ayew i Crystal Palace. Förbundskaptenen Milovan Rajevac har inga skador i truppen.

Detta är en landskamp som Ghana måste vinna för att ha en chans att ta sig vidare till slutspelet. Det ska de också klara av. Jag krånglar inte till det något mer. Jag lägger ett spel på att Gabon tar alla tre poäng i det andra gruppspelsmötet mot Ghana.

Speltips Gabon - Ghana:
2. Odds 2.00 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Gabon:
Jean Noel Amonome, Sidney Obissa, Lloyd Palun, Bruno Ecuele Manga, David Sambissa, Guelor Kanga, Andre Biyogo Poko, Louis Ameka Autchanga, Aaron Boupendza, Denis Bouanga & Jim Allevinah.

Preliminär startelva - Ghana:
Joseph Wollacott, Abdul Rahman Baba, Alexander Djiku, Daniel Amartey, Andy Yiadom, Idrissu Baba, Thomas Partey, Daniel-Kofi Kyereh, Andre Ayew, Joseph Paintsil & Jordan Ayew.
---

TV: Helgens bästa tips på Rekatochklart!




This is the stats tab
This is the post tip