Speltips: GAIS halvtid/fulltid till 1.75 hos Betsson

_________

Topplaget GAIS huserar nu på kvalplats mot Allsvenskan och har gjort en riktigt bra säsong hittills. Många spelare som verkligen levererat och tagit stora kliv från fjolårssäsongen i Ettan Södra. Gefle har också överträffat förväntningarna och är numera i mitten av tabellen, en stark vår med viktiga segrar trots att truppen kanske inte riktigt räcker till.

Senaste match: 
Skövde AIK - GAIS 0-0
xG 0.93 - 2.24 
Skott/skott på mål
14/3 - 23/2
En chansrik match där både Skövde och GAIS fick bra målchanser. GAIS gick verkligen för tre poäng och forcerade in i det sista och kanske borde fått med sig segern. Nu får man istället snabbt studsa tillbaka och göra en målkavalkad mot ett passande motstånd som Gefle, där det inte kommer saknas målchanser.

Gefle - AFC Eskilstuna 2-0
xG: 2.63 - 1.11 (Två straffar Gefle)
Skott/skott på mål
11/3 - 26/6
Gefle föll ner djupt och hade en tydlig matchplan mot AFC Eskilstuna. Matchplanen fungerade utmärkt i att stänga ner AFC och man lyckades även få med sig två straffar som Leo Englund förvaltade. Gästerna tog mycket avslut och pressade på bra men Gefle höll undan.


Gefle har Antonio Yakoub och Rafael York avstängda i matchen mot GAIS. Där avsaknaden av Rafael York lär märkas när de behöver sin speed mot GAIS tempostarka lag.

Stor kvalitetsskillnad - GAIS vinner av bara farten

Får GAIS lika mycket målchanser här som de fick mot Skövde och som Gefle släppte mot AFC så kommer det här att bli en komfortabel seger för hemmalaget. De besitter sådan hög kvalitet och kan till skillnad från flera andra lag även luckra upp lågt stående försvar. Tror uppgiften är för tuff för Gefle och GAIS med sina spetsspelare leder redan i halvtid och vinner matchen.

Speltips: GAIS halvtid/fulltid till 1.75 hos Betsson
This is the stats tab
This is the post tip