Speltips: Över 2.5 mål till 1.76 hos Pinnacle

_____

Äntligen dags för Allsvenskan igen efter ett längre uppehåll. Abstinensen är här hos supportrarna och spelarna lär känna likaså. Åtminstone GAIS och Hammarby som absolut har gjort en bra vår och har häng på toppen. Detta har definitivt potential att bli ett väldigt roligt möte i återstarten då det är två lag som alltid vill framåt och spelar med hög risk. De har heller inte förlorat massa viktiga spelare hittills under fönstret men däremot finns många intressanta spelare som säkerligen har anbud på sig. 


GAIS har spelat två träningsmatcher under uppehållet:
GAIS - Halmstad 0-0
GAIS - Vendsyssel 3-1 (målskyttar: Jack Cooper Love, Mervan Celik, Gustav Lundgren) 

- Nyförvärvet Lucas Hedlund gjorde sina första minutrar i klubben. 


Hammarby har också spelat två träningsmatcher under uppehållet:
BP - Hammarby 3 - 1 (Målskytt: Divine Teah)
Hammarby - Värnamo 2 - 2 (Målskytt Jusef Erabi x2) 

- Erabi kommer visa sig giftig under hösten och Divine Teah imponerade väldigt mycket. 


Läget i GAIS?
Spetsar till truppen med Lucas Hedlund som hade en väldigt fin tid i Utsikten i Superettan innan han såldes till utlandet. Absolut ett bra komplement till de offensiva positionerna. Alexander Ahl Holmström har också ryktats bli en försäljning under sommaren men senaste rapporterna talar för att han stannar under hösten. Läget är mycket bra i GAIS och man har nästintill alla spelare tillgängliga förutom de långtidsskadade sedan tidigare. 


Läget i Hammarby?
Har värvat in Victor Eriksson som gjorde stor succé i Värnamo innan han blev såld till MLS. Nu blir han återförenad med Kim Hellberg och det känns som ett säkert kort. Bra ersättare till Kurtulus som blev såld till Bulgarien härom veckan. Utöver det har de varit väldigt mycket rykten både ut och in men där det än så länge inte är något officiellt. Divine Teah har tränat med laget under en lång tid och signerade i april - nu tillgänglig när transferfönstret är öppet.
Har i stort sett alla spelare tillgängliga. Fartfyllt och energiskt i återstarten inför stort publiktryck!

Två lag som man inte alltid vet var man får utav men däremot bjuds det alltid på underhållsrika matcher, oavsett vinst eller förlust. Som jag varit varit inne på tidigare finns det inte direkt någon respekt hos GAIS oavsett vilket lag man möter och vi kan räkna med att det blir en rejäl körning här Hammarby kommer på besök och det väntas mycket publik. Det kommer bli en hetlevrad match där båda lagen kommer vilja ta kommandot och det finns mycket framåtanda och snabbhet hos båda lagen. Det är svårt att se en tydlig vinnare här med tanke på Hammarbys potential och med tanke på den nivån GAIS har visat upp hittills under våren. Tycker inte att man ska lägga för mycket vikt vid nederlaget mot Halmstad innan uppehållet utan det var bara en match de kom helt fel in i

Överlag svårt att se en annan matchbild än att GAIS går full fart framåt här och Hammarby får sina ytor med sina snabba spelare där man också är effektiva med en Erabi som börjar komma igång ordentligt. Visserligen efter ett uppehåll så kommer inte allt sitta perfekt direkt men man har ändå fått två träningsmatcher som ändå visat lite samma tendenser som under våren och nu finns även lite fler alternativ i offensiven för båda lagen. Tror vi får se en ordentlig chanskavalkad direkt och det kommer vara riktigt mycket adrenalin och energi vi kommer få se utav två lag som kommer maximera denna prestation. Tycker det finns bra tendenser till en målrik match på Gamla Ullevi. 

Speltips: Över 2.5 mål till 1.76 hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip