Under tisdagskvällen spelas det fotboll ifrån Superettan här hemma i Sverige och detta mellan GAIS och J Södra på Gamla Ullevi i Göteborg.

Fem senaste för GAIS
Vänersborgs IF - GAIS 2-3 (Svenska Cupen, efter förlängning)
Trelleborg - GAIS 1-0
GAIS - Vasalunds IF 2-0
Örgryte - GAIS 1-0
GAIS - Akropolis 1-1

Fem senaste för Jönköping Södra
Skiljebo SK - J Södra 3-1 (Svenska Cupen)
J Södra - Öster 2-1
Brage - J Södra 3-2
J Södra - IFK Värnamo 0-3
Öster - J Södra 1-0

Jönköping Södra åker till Göteborg med ett stort frågetecken rådande lagets nuvarande form. Ser vi till deras fem senaste framträdanden så är det ingen vacker resultatrad då laget noteras för en seger och fyra förluster.

Backar vi bandet ytterligare så råder det desto starkare vindar då de hade en positiv trend på sex raka segrar i ligan, men nu dippar formen och då GAIS kämpar för att ta sig ovanför strecket är det ingen enkel uppgift som väntar dem på Gamla Ullevi under tisdagskvällen.

Hemmalaget har likt motståndarna ingen superform att tala om, men cup-förlusten för J Södra mot division 2-laget
Skiljebo SK väcker stora frågetecken. GAIS har dessutom fyra raka vinster mot Jönköpingslaget på hemmagräs och när lagen möttes inför denna säsong i en träningsmatch så vann GAIS med 1-0.

SPELTIPS
Detta lär inte bli något målkalas och min teori är att GAIS i egenskap av hemmalag mycket väl kan förlänga gästernas negativa resultatrad, så därför spelar jag GAIS (draw no bet) till vasst odds hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip