Speltips: GAIS -1 asian till 2.11 hos Pinnacle (Pengarna tillbaka vid uddamålsseger och vinst vid två måls marginal eller fler)

_____

GAIS fortsätter att ånga på i årets Superettan. Bra häng i toppen och spelar stundtals briljant fotboll med sin fina trupp. Just nu ser man återigen kanske bäst ut i serien tillsammans med Utsikten som fått betydligt mer av resultaten med sig. Nu återstår bara en match innan uppehållet och viktigt är det nu att avsluta med en seger. Ett sådant lag som GAIS har nog en helt annan handlingskraft än exempelvis Utsikten i ett sommarfönster och kan gå mot en spännande höst. Gästerna Örebro har en lite mellansäsong, en föryngring i truppen och förhoppningsvis kunna bygga lite framtidstro och en bättre ekonomi på sikt. Hittills har det sett okej ut, man blandar och ger. Är lite för nära bottenstriden men tror man tillslut hamnar på en stabil placering i mitten.

Senaste match: Sundsvall - GAIS 0-3 (Expected goals wyscout: 1.23-2.67)
GAIS kopplade greppet direkt med ett tidigt ledningsmål. Därefter en del chanser åt båda håll men där GAIS kändes snäppet vassare. Bjöds på stora ytor och kunde ta tillvara på Sundsvalls misstag till en stabil seger. Kul att se att laget återigen visar sådan hög kvalitet och studsar tillbaka efter lite mer nedåtgående form där de hade en poäng på tre matcher.

Senaste match: Örebro - Gefle 2-0 (Expected goals wyscout: 4.13-0.72)
Skapade chanser likt aldrig tidigare. 21 skott varav 11 på mål med en xG på 4.13 vittnar också om en bra insats. Sedan har det självklart att göra med att Gefle är oerhört svaga men äntligen visade Örebro sitt härliga kombinationsspel och intensitet. Det finns ändå många spelare som exempelvis Jake Larsson, David Seger, Noel Milleskog, Samuel Dahl och Adam Bark som har väldigt mycket fotboll i sig men som behöver få ut det varje match. Nu har det varit ojämna prestationer i en så tight serie och då blir det tufft.

Hemma på Gamla Ullevi hittar GAIS rätt igen

Visserligen två förluster de två senaste hemmamatcherna men sett till matchbilden mot både Örgryte och J-Södra så hade det inte direkt varit orättvist med tre poäng. Tror att GAIS-spelarna äntligen bjuder supportrarna på sin fulla potential på hemmaplan mot ett mer ojämnt Örebro med en svagare defensiv. GAIS har flertalet spelare i toppform och rör sig gärna framför backlinjen och kommer rättvänt där just Örebro haft problem i skyddandet av sina mittbackar. Tror Kevin Walker och Lucas Shlimon får svårt att hänga med i defensiven med all rörelse och med det fina mittfältet som GAIS har.

Speltips: GAIS -1 asian till 2.11 hos Pinnacle (Pengarna tillbaka vid uddamålsseger och vinst vid två måls marginal eller fler)
This is the stats tab
This is the post tip