Speltips:
Under 2.5 mål till 2.05 hos bet365

X2 till 1.83 hos bet365

En liten kombination av de båda testas också.

______

Omgångens absolut bästa match där kampen om de allsvenska platserna verkligen hårdnar. Hemmalaget GAIS gick som tåget tidigare men har nu två oavgjorda mot två bottenlag där det absolut ska vara sex poäng. Två missräkningar således trots prestationer och skapande av målchanser som helt klart borde räckt till för att få med sig segrar. Nu är laget mer pressat och då väntar VSK som också varit fantastiska i år. De har likt GAIS verkligen fått ordning på defensiven där Magnusson - Nsabiyuma - Douglas hållit sig intakta genom våren. Laget har nu fyra raka segrar och har bäst form i Superettan.


GAIS
Senaste match:
GAIS - Gefle 1-1
xG: 2.72 - 0.9
Skott/Skott på mål
24/6 - 4/2
Känns som vi har sett den här matchen flertalet gånger redan i år. GAIS skapar otroligt med chanser redan i första halvlek och borde haft ledningen. Richard Friday skapade en del oreda och var nära med ett solomål. I början av andra halvlek tog Gefle chockartat ledningen genom en kort hörna som skapade en tilltrasslad situation. Det dröjde dock ända till den 95:e minuten innan GAIS fick in den så viktiga kvitteringen. Överlag en missräkning men skönt att få med sig en poäng och ett sent kvitteringsmål.

Västerås
Senaste match:
Västerås - Utsikten 1-0
xG: 1.74 - 1.1
Skott/Skott på mål
14/8 - 10/3
En stabil seger av Västerås som gör en bra insats mot ett starkt Utsikten. Var en del chanser åt båda håll i första halvlek men ingen utdelning. Utdelningen skulle komma i andra via ett fantastiskt kombinationsspel av VSK där 3-4 spelare är inblandade med sina löpningar och kombinationsspel. Resterande delen av andra halvlek var frustrerat där Utsikten åker på ett rött kort som sätter punkt för matchen och tre poäng till VSK.

Ser värde i underspelet men också att Västerås kan få med sig en poäng

Två riktigt bra lag som möts här och jag väntar mig en väldigt jämn match men där GAIS självklart har fördelen av gräset och hemmaplan. Båda lagen har genomgående varit stabila och stått för tillräckliga prestationer för att få med sig alla poängen, dessutom har ett bra försvarsspel har legat till grund för topplaceringarna, där lagen har sina största styrkor. Det finns flertalet intressanta spel för denna match och jag tror med tanke på matchens dignitet och hur bra lagen är på försvarsspel att vi får se en mer målsnål match. Ser värde i X2 men också i underspelet som blir mitt huvudspel.

Speltips:
Under 2.5 mål till 2.05 hos bet365

X2 till 1.83 hos bet365

En liten kombination av de båda testas också.
This is the stats tab
This is the post tip