Mäktiga Galatasaray har radat upp sex ligamatcher utan en seger när de tar emot Antalyaspor på Nef Stadium på Juldagen. Båda lagen har gjort en dålig första halva av säsongen och ligger på den nedre halvan av tabellen. Galatasaray är absolut ingen favorit att hålla i handen. Formen är urusel och de släpper in mål från alla möjliga håll och kanter. Samma sak gäller Antalyaspor, som har en bättre form men som är inkonsekventa. Samtidigt finns spets kompetens nog för att det ska bli mål från båda sidor.

Galatasaray har rasat ner i tabellen, till en tolfte plats. Det har varit svårt att plocka trepoängare i Super Lig. I veckan blev det en förlust mot Adana Demirspor. Ett av problemen har legat i den sista tredjedelen, då det bara har blivit fem mål på de sju senaste ligamatcher. Ett annat problem har varit alla insläppt mål. Galatasaray har inte lyckats hålla nollan i de fyra senaste omgångar.

Gästerna Antalyaspor blandar och ger. De ligger två poäng och två platser under Galatasaray. I veckan spelade Antalyaspor 1 - 1 hemma mot tabelljumbon Kasimpasa. Antalyaspor hade en ledning i matchen fram tills övertid då Kasimpasa kvitterade sent. Typiskt Antalyaspor att slarva bort en match. De har dessutom har stora bekymmer på bortaplan, med tre raka förluster.

I Galatasaray är det skador på Sacha Boey, Arda Turan, Mbaye Diagne, Christian Luyindama samt ordinarie målvakten Fernando Muslera - som är borta resten av säsongen. Även Antalyaspor har skador på Ufuk Akyol, Enzo Crivelli och Harun Alpsoy.

Även om Galatasaray har haft det kämpigt på sistone bör de klara av att bryta ner Antalyaspor. Dock har gästerna själva alla möjligheter att störa ett lynnigt Galatasaray. Mötet bör bli underhållande och båda lagen ändå har vassa spelare i offensiven. Därmed blir det ett spel på att både Galatasaray och Antalyaspor hittar nätmaskorna minst en gång vardera i denna match.

Speltips Galatasaray - Antalyaspor:
Båda lag gör mål - odds 2.00 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Galatasaray:
Ismail Cipe, DeAndre Yedlin, Victor Nelsson, Marcao, Patrick Van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyali, Alexandru Cicaldau, Olimpiu Morutan, Kerem Akturkoglu & Mostafa Mohamed.

Preliminär startelva - Antalyaspor:
Ruud Boffin, Veysel Sari, Naldo, Fedor Kudryashov, Bunyamin Balci, Andrea Poli, Fredy, Guray Vural, Houssam Ghacha, Dogukan Sinik & Paul Mukairu.
---

TV: Helgens bästa tips på Rekatochklart!

This is the stats tab
This is the post tip