Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.75 hos Bethard .

Galatasaray tar emot FC Köpenhamn när grupp ett ska sparkas igång av årets Champions League-gruppspel.

Galatasaray kommer från en fin start i ligaspelet där man står på tio poäng efter fyra spelade omgångar. Tre vinster och ett kryss (som kom i premiären) samtidigt som man är obesegrade i sina tio senaste tävlingsmatcher. Faktum är att det är en stjärnspäckad trupp som “Gala” kliver in i den här säsongen med. Vi har sett tidigare där sådana projekt inte har fallit väl ut, men hittills finns det inte mycket att klaga på.

FC Köpenhamn leder den danska superligan efter åtta spelade matcher. Sex vinster, ett kryss och en förlust är facit hittills och man kommer från 2-2 senast mot Nordsjälland på bortaplan vilket får ses som godkänt mot en toppkollega.

Ett offensivt viktat Galatasaray

Galatasaray är enligt mig både rimliga och rättmätiga favoriter. På hemmaplan ska man besegra Köpenhamn, men jag ser det inte som någon omöjlighet att även danskarna hittar nätet. Det finns en hel del kvalité i Köpenhamns offensiv, och när Galatasaray har dragit på sig spenderarbyxorna i sommar har det oftast varit på de offensiva positionerna.

Jag ser det som att båda lagen har sina styrkor offensivt, och inte minst hemmalaget. Icardi, Ziyech, Mertens och Burak Yilmaz är en otrolig uppsättning spelare för Galatasaray, och det tror jag Köpenhamn kan få smaka på. Fjorton mål på de senaste fem matcherna har man lyckats göra och jag tror målproduktionen fortsätter här. Ett offensivt viktat lag skapar dock ytor bakåt, och det har Köpenhamn definitivt kvalitén för att utnyttja med Mohamed Elyounoussi, Jordan Larsson och Goncalves mfl.

Lägg därtill att Galatasarays senaste fyra matcher har gått över 2,5 målslinan och mitt spel blir just därför över 2,5 mål i matchen till 1.75 hos Bethard !
This is the stats tab
This is the post tip