Det utlovas målgaranti när Galatasaray och PSV drabbas samman på Basaksehir Fatih Terim-stadion i Istanbul. Det är en returmatch i andra omgången av Champions League kvalet. Den första matchen vanns stort av PSV med 5 - 1 på Philips Stadion förra veckan. Det var en underhållande tillställning som kunde ha slutat i många fler mål än så. Även om Galatasaray har en enorm uppförsbacke att klättra över så kommer de återigen att ge allt och gå för det. Därmed kan mötet återigen bli en målfest.

Vinnaren av detta möte ställs mot Celtic eller Midtjylland i den tredje kvalomgången. Onekligen ser det ut att bli PSV. Galatasarays förhoppningar om att kvala till Champions League gruppspelet är minimala efter storförlusten i Holland. Det dröjde knappt två minuter innan Galatasaray hamnade i underläge då Eran Zahavi hade hittat nätet för PSV. Han nätade yterligare en gång, efter 35 minuters spel innan Emre Kilinc utjämnade strax innan pausvilan. Men sedan blev det bara en PSV show.

I den andra halvleken slog Eran Zahavi till igen och fullbordade sitt hattrick. Den tyske anfallaren Mario Götze nätade också två gånger om för PSV. I och med detta resultat krävs det fyra mål från Galatasaray för att vända på steken. I tillägg ska de försöka hålla nollan, vilket såg helt omöjligt ut i den första matchen. PSV var flera nummer bättre. Galatasaray ska inte underskattas med tanke på formen de har visat innan. De har nätat sex gånger i två vänskapsmatcher mot Dynamo Bukarest och Kasimpasa.

PSV Eindhoven tränaren Roger Schmidt var mycket nöjd över laginsatsen på presskonferencen efteråt, även om det var två anfallare som hade nätat samtliga mål. Det har inte direkt varit någon måltorka innan kvalet då PSV hade nätat 17 gånger på fyra vänskapsmatcher tidigare denna juli månad. PSV dominerade fulltständigt det första mötet med ett bollinnehav på 63 % och en massa skott mot mål. På bortaplan blir det svårt att upprepa, även om de ska vara fullt kapabla till att fortsätta ösa in mål.

Galatasaray måste gå för en minst sagd anmärkningsvärd comeback och näta mål i massor. Fast det kommer inte att hända utan att de själva släpper in ett eller ett par mål på vägen. Det erbjuds bra odds på över 2,5 mål i matchen. Men jag spänner bågen lite extra och tippar på att vi får se minst 4 mål i returen - till en bra bit över dubbla pengar. Där finns det gott om spelvärde.

Speltips Galatasaray - PSV:
Över 3,5 mål - odds 2.50 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Galatasaray:
Joel Drommel, Philipp Mwene, Andre Ramalho Silva, Olivier Boscagli, Philipp Max, Marco van Ginkel, Ibrahim Sangare, Noni Madueke, Mario Götze, Yorbe Vertessen & Eran Zahavi.

Preliminär startelva - PSV:
Fernando Muslera, Omer Bayram, Marcao, Christian Luyindama, Alpaslan Ozturk, Jesse Sekidika, Arda Turan, Aytac Kara, Emre Kilinc, Ryan Babel & Radamel Falcao.
---

This is the stats tab
This is the post tip