Två offensiva lag ställs mot varandra när Galatasaray tar emot Real Madrid på Türk Telekom Arena i Champions League.

Marknaden har ständigt gått upp på en rak Real Madrid seger, med tanke på några skador i truppen och en mindre bra form på sistone. Dock finns det inget värde där att hämta med tanke på att Galatasaray är sårbara bakåt och samtidigt extremt anfallsglada. Real Madrid är oförutspådda på alla plan utom en. Målskyttet. När Real Madrid har gått mållösa från en match så är de kanske bäst av alla lag på att studsa tillbaka direkt. I denna match ska det bara bli ett tidigt mål från något av lagen.

Anfallaren Eden Hazard är tillbaka i truppen, efter att ha fått sitt fjärde barn i fredags. Han är med i truppen och likaså är Toni Kroos, som är tillbaka efter sin skada. Även högerbacken Dani Carvajal, som vilades senast, är tillbaka och redo att starta. Alla dessa tre spelare missade lördagens match mot Mallorca, som Real Madrid förlorade med 0 - 1 borta. Matchen mot Galatasaray är en match som Real Madrid bara måste vinna efter förlusten i Paris mot PSG och krysset hemmaplan mot Brugge.

Så Real Madrid är på jakt efter sin första seger i denna utgåva av Champions League, så det är full fart framåt från deras sida. Egentligen är det ingen skillnad på Galatasaray, som befinner sig i samma situation i gruppen. Galatasaray har ännu inte gjort något mål i turneringen, efter det mållösa mötet mot Club Brugge och förlusten hemma mot PSG. Så även Galatasaray är taggade till tänder och vill vinna detta möte. På sistone har det blivit många mål framåt och backåt för Galatasaray.

I den senaste matchen i ligan vann Galatasaray med 3 - 2 hemma mot Sivasspor. I träningsmatchen innan mot Istanbulsport blev det också 3 - 2. Defensiven håller ingen vidare nivå och kommer att vara extremt sårbara mot Real Madrid. Offensivt, dock, i synnerhet på hemmaplan, kan Galatasaray utmana alla lag. Real Madrids tränare Zidane fortsätter att prata om vikten att vinna första halvleken och därmed är jag övertygad om att vi får se ett tidigt mål i detta möte mellan två offensiva lag.

Marknaden har lagt linan och tiden på 26 minuter för det första målet. Med tanke på Real Madrids revanschlust och Galatasarays anfallsglada fotboll och jakten på det första målet i turneringen är jag övertygad om att vi inte behöver vänta så länge. Därmed lägger jag ett spel på att det första målet kommer före minut 26:00 och lägger ett spel på utfallet till 1.83 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Galatasaray:
Fernando Muslera, Mariano, Christian Luyindama, Marcao, Yuto Nagatomo, Jean Michael Seri, Younes Belhanda, Ryan Babel, Ryan Donk, Steven Nzonzi & Florin Andone.

Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Daniel Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane, Marcelo, Toni Kroos, Casemiro, Federico Valverde, Eden Hazard, Rodrygo & Karim Benzema.
---

This is the stats tab
This is the post tip