Syrianska Kerburan ligger sist i serien efter tre raka torsk och 1-11 i målskillnad. Åkte på två allvarliga skador och en utvisning sist mot Karlberg, så jag tror att Gamla Upsala (som vann med 3-0 borta mot Håbo senast) har alla möjligheter till en säker trepoängare här.

DIV 2 NORRA SVEALAND
6. Gamla Upsala SK 3 1 2 0 4-1 3 5
14. Syrianska IF Kerburan 3 0 0 3 1-11 -10 0

Gamla Upsala - Karlbergs BK 1-1
FC Gute - Gamla Upsala 0-0
Håbo - Gamla Upsala 0-3

Syrianska K - Lidingö 0-4
Skiljebo - Syrianska K 5-0
Syrianska K - Karlbergs BK 1-2

Bra utdelning på det tunga spelet på IFK Stocksund i går. Hoppas på ny utdelning i eftermiddag när Gamla Upsala tar emot ett skadeskjutet Syrianska Kerburan. Vi kan läsa följande på Syrianska Kerburans hemsida i dag:
"Det var inte bara den tunga förlusten som sved, utan fyra skador strödde lite extra salt i såren. Lorenzo Carratu bröt näsbenet och åkte på en kraftig hjärnskakning samtidigt som trion Rodi Taher, Jonathan Bahar och Michael Kamau knäskadades. Ingen av dessa kommer till spel mot Gamla Upsala under lördagen - och inte heller Simon Grassi som blev utvisad och är därmed avstängd till mötet på Österängens IP."

Manfall deluxe alltså. Och även MED dessa spelare så tror jag att Gamla Upsala hade haft en väldigt bra segerchans. Kerburan har gått riktigt svagt på försäsongen och de tre första matcherna i serien bevisar att det inte var en slump. Storförluster i match ett och två samt en tung torsk mot Karlberg sist.

Gamla Upsala har öppnat stabilt, är välorganiserade och är säkert pålästa hur man ska såra det skadeskjutna motståndet med 1-11 i målskillnad på tre matcher. Gamla Upsala vann senast med 3-0 så de har målskyttet i färskt minne, och truppen ska vara nära skadefri i dag.

SPELTIPS
Lirar Gamla Upsala -1,5 till 2,24 hos Svenska Spel (4/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip