bet365 livestreamar matchen.

Botten möter toppen när Garcilaso tar emot Sport Huancayo på Estadio Garcilaso. Det handlar om Liga 1 i Peru, där marknaden förvånande nog har hemmalaget som en favorit till cirka dubbla pengar. Garcilaso har underpresterat och ska inte ligga nästsist i tabellen, egentligen, medan Sport Huancayo har överpresterat och ligger i delad ledning efter sex spelade omgångar. Båda lagen är skickliga på att göra mål, så detta ska bara vara en målrik match där åtminstone båda lag gör varsitt mål.

Garcilaso har en vinst, ett kryss och fyra förluster i inledningen av ligan. I den senaste matchen, borta mot Binacional, gjorde anfallaren Danilo Carando två mål inom en halvtimme för Garcilaso, som sedan, i vanlig ordning, kollapsade. Donald Millan gjorde två mål för Binacional på två minuter och matchen slutade 2 - 2. Dessvärre har försvarsspelet varit en ackiles häl för Garcilaso i inledningen av säsongen. Det finns ingenting som talar för en vändning när stekheta Sport Huancayo kommer på besök.

Hittills har allting stämt för Sport Huancayo, som framåt gör cirka två mål per match och bakåt släpper in strax över ett mål per match, i snitt. Efter att ha förlorat öppningsmatchen har Sport Huancayo spelat en match kryss och vunnit de övriga fyra matcherna. De kommer från en 2 - 1 seger hemma mot Cajamarca där Sport Huancayo fick till hela 9 skott på mål och lika många skott utanför mål. Sport Huancayo gillar att dominera bollinnehavet och gör det bra, med en massa olika anfallare som gör mål.

Efter premiärförlusten borta mot Sporting Cristal har Sport Huancayo gjort mål i sina samtliga matcher och kommer också att göra så mot nästjumbon i tabellen, med största sannolikhet. Samtidigt har inte Sport Huancayo varit urstarka i defensiven och kommer att få kämpa hårt mot anfallsglada Garcilaso, som nu måste börja plocka poäng. Därmed är chansen stor att vi får se en massa mål från båda sidorna. Marknaden erbjuder 1.72 i odds på att båda lag gör mål i matchen och det finner jag ett värde i.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Garcilaso:
Daniel Ferreyra, Alexis Cossio, Minzun Quina, Jhoel Herrera, Jose Canova, Jean Archimbaud, Pablo Miguez, Alexander Lecaros, Alfredo Ramua, Damian Ismodes & Danilo Carando.

Bekräftad startelva Sport Huancayo:
Salomon Libman, Carlos Caraza, Luis Maldonado, Victor Balta, Manuel Corrales, Leonardo Villar, Ricardo Salcedo, Victor Pena, Marcos Lliuya, Jorge Bazan & Carlos Neumann.
---

This is the stats tab
This is the post tip