Häcken gästar Gauthiod på lördagen.
Mitt speltips: Asian -2,5 på bortalaget. Spelet sitter om Häcken vinner med 3+ mål. Förlust vid Häckenseger med max två mål eller om Gauthiod tar poäng.
1.88 hos Unibet , Casumo eller LeoVegas .

Häcken har dragits med en del skador och sjukdomar under försäsongen. I cupgenrepet saknades 15 a-lagsspelare av olika anledningar. Peter Abrahamsson, Irandust och Tuominen är långtidsskadade och definitivt out. Ett par spelare som saknades mot Dalkurd förra helgen borde återkomma här. Elvan som kom till spel var stark trots allt. Gjort ett okej fönster där man bland annat fått tillbaka Jeremejeff - alla vet hur mycket en vass forward saknades förra säsongen.

2-0-segern var i klar underkant, borde blivit minst något mål till.

Gauthiod inledde med att ta en stark poäng mot Helsingborg. Tog ledningen i första halvlek och höll sedan ut till 80:e, när Max Svensson kvitterade. Alltid starkt att ta poäng mot ett lag från en högre division, men nog hade de en del flyt som fick med sig en pinne. Fick målet rätt så slumpmässigt men skapade i övrigt ytterst lite. Hör normalt sett hemma i division 2 och ska med andra ord ha det ytterst svårt mot ett allsvenskt topplag som Häcken.

Just Häcken är ett av de allsvenska lagen som brukar vara bra i cupen och som oftast inte har några problem att slakta lag från lägre divisioner. Vana och trivs bra på konstgräs. Häcken borde vunnit med fler mål mot Dalkurd och det här ska vara ett hack ner kvalitetsmässigt. Borde vara mycket bra chans till en klar Häckenseger.

0-4?

This is the stats tab
This is the post tip