Hemma på Kalyon Stadium väntar en tuff uppgift för Gaziantep då Besiktas gästar dem i turkiska Süper Lig. Gaziantep gör en halvdan säsong och parkerar i mitten av tabellen. Besiktas är en stormakt som har underpresterat men som har kvalité i överskott. Då Besiktas dessutom får tillbaka spelare från VM ska de inte ha några större bekymmer att kamma hem samtliga poäng i ligamötet.

Strax innan VM drabbades Gaziantep av en rejäl svacka. Plötsligt började laget släppa in massor av mål. Under de tre senaste ligamatcher, där det bara har blivit en poäng, har de släppt in mål sju gånger - mot motstånd som är svagare än Besiktas. Under landslagsuppehållet har de valt att spela tre vänskapsmatcher, där två har vunnits och en har förlorats sist mot Hatayspor med 1 - 2. Försvaret känns fortsatt sårbar. Lättare blir det inte heller att hålla tätt bakåt mot Besiktas.

Efter förlusten mot Galatasaray har Besiktas steppat upp ordentligt. I den turkiska cupen har Serik Belediyespor och Sanliurfaspor besegrats med handikapp siffror. Det har också blivit fyra segrar på fem vänskapsmatcher. Cenk Tosun har stuckit ut och nätat i massor. Tränaren Senol Günes får även tillbaka Romain Saiss och Wout Weghorst lagom till omstarten. Två nyckelspelare som kommer in i en trupp som är i högform. Även om Besiktas parkerar på en åttonde plats är det bara sju poäng upp till tabellettan Fenerbahce.

Viktiga poäng står på spel för Besiktas, som är ute efter att klättra i tabellen - i hopp om att få spela ute i Europa nästa säsong. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Besiktas reser hem med alla tre poäng i behåll mot Gaziantep.

Speltips Gaziantep - Besiktas:
2. Odds 1.90 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Preliminär startelva - Gaziantep:
Gunay Guvenc, Papy Djilobodji, Ertugrul Ersoy, Alin Tosca, Stelios Kitsiou, Alexander Merkel, Marko Jevtovic, Matej Hanousek, Alexandru Maxim, Joao Figueiredo & Angelo Sagal.

Preliminär startelva - Besiktas:
Ersin Destanoglu, Valentin Rosier, Romain Saiss, Tayyib Sanuc, Umut Meras, Atiba Hutchinson, Salih Ucan, Gedson Fernandes, Georges-Kevin N’Koudou, Wout Weghorst & Cenk Tosun.
---

This is the stats tab
This is the post tip