Gefle IF v IK Sirius
Strömvallen 13:00

Fick startelvorna väldigt tidigt under fredagsmorgonen men satt ändå och funderade på detta spel. Oddset har sänkts som straff för den väntan, men tycker fortfarande att det är på tok för högt.

Ni som följde mig under 2013 gjorde fruktansvärt stora pengar på Sirius. Helt makalöst vad dem drog i pengar åt oss då man lekte sig igenom norrettan utan en enda förlust. Låt det fortsätta så.

Nu väntar en träningsmatch borta mot Gefle på Strömvallen. En plan som kan bli Sirius hemmaplan i början av säsongen om vädret inte blir som det blir.

Sirius mönstrar en grym elva. Arneng på mittfältet ger en bra trygghet. Han har en stor Allsvensk erfarenhet. Framåt har man förra årets skyttekung Ogbu, samt Gustafsson och Runnemo. Nu får även Silva förtroende från start. Äntligen är han hel igen efter en del strul med skador. Fyra anfallare med andra ord. Super.

Gefle mönstrar nästan en hel trupp. Olsson och Fällman saknas. Gefle är som tidigare ett uselt lag i mina ögon. Har en större rotation på laget denna säsong och jag räknar med att det kommer rullas runt mycket i denna match. Spelar många målsnåla matcher. Dessa möttes i en träningsmatch förra säsongen. En match som Sirius självklart vann med 2-1.

En träningsmatch är alltid en träningsmatch. Bygger mycket på att Sirius har en stark startelva. Kan mycket väl då ta ledningen och hålla den halvleken ut. Vad som händer i paus och fram till 60:e minuten vet ju ingen. Mängder med byten kan uppstå. Gillar oddset enormt. Jämn match som kan sluta hur som helst.

Spel 1: IK Sirius FK (2/2) @10,00 (0,5/5) bet365
Spel 2: IK Sirius FK @4,50 (1/5) bet365

Träningsmatcherna på bet365 hittas under Fotboll - Europa - Europa Vänskapsmatcher.

This is the stats tab
This is the post tip