Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.75 hos bet365 .
—-
Mittenrikets kamp när Gefle tar emot Östersund på Gavlevallen. Gefle befinner sig på en åttondeplats i Superettan, en poäng bakom sjundeplacerade Östersund.

Både Gefle och Östersunds akilleshäl den här säsongen stavas kontinuitet. Man blandar starka segrar med svaga förluster allt för ofta, och om vartannat.

Östersund kommer nu dock från en lite starkare period med tre segrar på de fyra senaste matcherna, där man senast besegrade Landskrona med hela 4-1. Deras bortafacit är dock svagt. Endast två segrar på bortaplan den här säsongen och nu tre förluster på de fyra senaste bortamatcherna.

Skulle man visa ett facit på ojämnt hemmaspel kan man visa upp Gefles senaste resultatrad:
Förlust
Vinst
Förlust
Vinst
Förlust

Oviss match, men mål räknar jag med

I en match som kan gå åt vilket håll som helst, väljer jag i stället att gå åt mål-hålet. Både Östersund, men framför allt Gefle, har sin styrka i de offensiva leden med Leo Englund, Adrian Edqvist och Antonio Yakoub för att nämna några. Med Superettan mått mätt är det en vass fronttrio, kryddat med ett wingbacks som gärna följer med offensivt.

Östersund har även dem en hel del kvalité framåt och jag ser det inte alls som otänkbart att man fortsätter i samma målform som man hade mot Landskrona senast när man hängde fyra.

Jag tror att vi mycket väl kan få se en målrik historia på Gavlevallen, och när två så pass jämna lag på pappret ställs emot varandra har jag ytterst svårt att välja sida. Därför känner jag mig väldigt trygg i att spela över 2,5 mål i matchen till 1.75 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip