Gefle har kommit ner på jorden efter en riktigt fin start på Ettan Norra. Nu har man varit inne i en sämre period med 4 matcher utan seger. Det var dock väldigt nära att slå bästa laget i serien i derbyt senast när Sandviken stod på andra sidan. Gefle hade ledningen med 1-2 tills det var 6 minuter kvar då kvitteringen kom. Gefle är ett riktigt bra lag med ett fint kollektiv, har Leo Englund som är en pålitlig målskytt i Ettan. Nu är bara frågan om laget är tillräckligt bra för att återuppta segerraden och kunna blanda sig i toppstriden på allvar.

Sollentuna kommer ifrån en fin seger mot Haninge hemma. Annars har laget blandade resultat. Hemmaspelet är igång på allvar men däremot har de haft problem på resande fot. De har en tunn men spännande trupp. Gustaf Lindgren har varit riktigt bra och klubbar högre upp har nog uppsikt över honom. En annan spelare som Oskar Käck som har sin fotbollsfostran i klubben gjorde sitt första mål senast och är en riktigt intressant spelare.

Ett ovisst möte på förhand med två lag som blandar och ger. Däremot tycker jag att båda lagen har en fin offensiv och skapar ofta mycket chanser i matcherna. Sollentuna alltid inblandade i målrika matcher och de har Gefle också varit på sistone. Tror det fortsätter så när dessa lagen ställs emot varandra.

Spel: Över 2.5 mål till 1.75 hos bet365