Liverpool reser till Belgien på onsdagen.
Mitt speltips: Under 3,5 mål i matchen.
1.77 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

Viktigt läge i den här gruppen. Pool föll borta mot Napoli och vann knappt mot Salzburg. Hyfsat tajt läge nu då samtliga lag är klart med i matchen.

1 Napoli 2 1 1 0 2-0 4
2 Liverpool 2 1 0 1 4-5 3
3 Salzburg 2 1 0 1 9-6 3
4 Genk 2 0 1 1 2-6 1

Pool matchas som vanligt tufft. Hade Man United borta i sena söndagsmatchen i Premier League och ska nu spela borta i Belgien ett par dagar senare. I helgen väntar Spurs i ligan och den viktiga matchen mot Man City är bara ett par veckor bort. Salah har gått skadad, men är med i truppen här. Frågan är om han är redo för 90 minuter. Med tanke på hur viktig fronttrion är för Liverpools spel är känslan knappast att Pool vill ösa på med dessa i 90 minuter om det inte är absolut nödvändigt.

Saknar Matip, men han borde kunna ersättas på ett hyggligt sätt. Dessutom stannar Alexander-Arnold hemma i Liverpool, vilket jag håller som ett stort offensivt avbräck. Ytterbackarna är extremt viktiga för Pools spel och Trent är key med sin fina inläggsfot. Har inte något lika bra offensivt truppalternativ.

Genk gjorde två mål mot kaosiga Salzburg i en galen 6-2-match. Nollade sedan Napoli och har därmed en pinne med sig. Skapade inte särskilt mycket då och öser knappast in mål i ligan heller. Blir inte förvånad om de misslyckas att göra mål mot ett defensivt starkt Pool.

Räknar med ett Genk som uppträder rätt defensivt med ambitionen att undvika att ge Pool vassa kontringslägen. Lär inte vilja bjuda på en hawaii-matchbild - då är de körda. Liverpool har en riktigt vass anfallstrio, men de är inte längre laget som öser på och går för fyran, femman och sexan i matcherna. De är mer pragmatiska nu än tidigare och med tanke på hur tajt de matchas lär de vilja tanka lite energi om det går.

Tror Liverpool har klart bra chans att hålla nollan och då ska under 3,5 mål vara väldigt troligt.

0-2, 0-3, 1-2 känns som tänkbara resultat.

Speltips: Under 3,5 mål i matchen. 1.77 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip