Det väntar ett tufft möte när mästarna Inter gästar Genoa på Stadio Luigi Ferraris i den italienska Serie A. Genoa har steppat upp och tagit poäng i de fyra senaste omgångar - där samtliga har slutat med oavgjorda resultat. De ligger i bottenträsket, men formen är riktigt bra. Inter har drabbats av en rejäl formsvacka där spelet inte alls har stämt. Någon storseger är inte att räkna med.

Genoa har en jobbig säsong. Det är 6 poäng upp till säker mark. Sedan tysken Alexander Blessin tog över som manager och ersatte den tidigare världsstjärnan Andriy Shevchenko, har det blivit fyra raka matcher med delade pott. Mot Udinese och AS Roma blev det först två mållösa tillställningar. Därefter två raka 1 - 1 matcher mot bottenkonkurrenterna Salernitana och Venezia. Framåt finns det spetskompetens i bland annat Mattia Destro, som har nätat 9 mål i ligaspelet. Samt att försvaret är urstarkt.

Så Inter kommer att få problem med att bryta ner Genoa. Det är ingen omöjlig uppgift för mästarna. Dock är formen iskall. Bakom sig har Inter två raka 0 - 2 förluster. Först mot Liverpool i Milano i Champions League. Därefter mot Sassuolo i Serie A. Det var nära 0 - 3 också mot Sassuolo då Domenico Berardi hade ett stolpskott. Tränaren Simone Inzaghi måste få tillbaka Inter spelarna på vinnarspåret, då en semifinal mot AC Milan ligger runt hörnet också. Att vinna stora dock är inget som Inter har lyckats med under de sju senaste omgångar i ligaspelet. Det är ytterst tveksamt att de grejar det heller mot formstarka Genoa.

Det råder inga tvivel om att svårslagna Genoa är mer än kapabla att göra drabbningen svår för favoriterna. Därmed blir det ett spel på att Genoa täcker handikapp linan på +1,5 mål. Då kan Genoa förlora matchen med ett mål i skillnad, som 1 - 0 eller 2 - 1. Spelet sitter ändå.

Speltips Genoa - Inter:
1 asian +1,5 (samma som Genoa +1,5 mål). Odds 1.92 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Preliminär startelva - Genoa:
Salvatore Sirigu, Silvan Hefti, Nikola Maksimovic, Leo Ostigard, Johan Vazquez, Nicolo Rovella, Milan Badelj, Stefano Sturaro, Nadiem Amiri, Caleb Ekuban & Mattia Destro.

Preliminär startelva - Inter:
Samir Handanovic, Milan Skriniar, Stefan De Vrij, Alessandro Bastoni, Denzel Dumfries, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Hakan Calhanoglu, Ivan Perisic, Lautaro Martinez & Edin Dzeko.
---

TV: Experternas helgdubbel till fyra gånger pengarna




This is the stats tab
This is the post tip