Uppgiften är lämplig för stormakten Juventus när de reser till Stadio Luigi Ferraris för att ta sig an bottenlaget Genoa, i den italienska Serie A. Genoa har en usel form och ligger nästsist i tabellen. Med näbbar och klor slåss de för sin överlevnad - men har en rejäl måltorka och en lång skadelista. Juventus, å andra sidan, är i fin form och på jakt efter en tredje raka ligaseger.

Att ta 25 poäng efter 35 omgångar duger inte. Tränaren Alexander Blessin och hans Genoa är på väg att åka ur Serie A, där de har lirat sedan år 2007. Med tre omgångar kvar är det 3 poäng upp till Cagliari - som är på säker mark. Dock är spelschemat tufft, med Juventus, Napoli och Bologna kvar. Genoa har bara nätat 25 mål denna säsong, vilket är klart sämst av alla. Under de fem senaste omgångar har det blivit fyra förluster - senast i Derby della Lanterna mot Sampdoria med 0 - 1 på Stadio Luigi Ferraris.

Juventus är i toppslag med tre raka segrar, i samtliga tävlingar. Efter att ha besegrat Fiorentina i Coppa Italia semifinalsreturen har det också blivit två vinster, båda med 2 - 1, över Sassuolo och Venezia. En oväntat målskytt i Leonardo Bonucci gjorde lagets båda mål senast. Tränaren Massimiliano Allegri vill gärna behålla den goda formen inför finalen i italienska cupen mot Inter - som väntar i nästa vecka. Skönt också att en topp 4 placering är säkrad, så det blir Champions League nästa säsong för Juventus.

I Genoas sjukstuga finns Zinho Vanheusden, Nicolo Rovella, Andrea Cambiaso, Lennart Czyborra, Nikola Maksimovic och Roberto Piccoli. Det är på tok för många avbräck för att kunna realistiskt utmana Juventus om poängen. Juventus själva har Federico Chiesa, Manuel Locatelli, Kaio Jorge och Weston McKennie skadade, samt Mattia De Sciglio och Juan Cuadrado tveksamma till spel. Dock är bredden enorm och formen på topp - som ska räcka gott och väl till en ny seger i ligaspelet.

Speltips Genoa - Juventus:
2. Odds 1.88 hos Nordicbet & Betsson .

---
Preliminär startelva - Genoa:
Salvatore Sirigu, Johan Vasquez, Leo Ostigard, Mattia Bani, Morten Frendrup, Milan Badelj, Stefano Sturaro, Pablo Galdames, Nadiem Amiri, Caleb Ekuban & Mattia Destro.

Preliminär startelva - Juventus:
Wojciech Szczesny, Luca Pellegrini, Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci, Matthijs De Ligt, Federico Bernardeschi, Denis Zakaria, Arthur, Adrien Rabiot, Alvaro Morata & Dusan Vlahovic.
---

TV: Full pott sist - vi går för det igen med 14 miljoner i jackpot!




This is the stats tab
This is the post tip