Lazio slåss för mästerskapet, Genoa för att hålla sig kvar.

Senaste möten
Lazio - Genoa 4-0

Genoa - Lazio 2-1
Lazio - Fiorentina 4-1

Serie A
2. Lazio 24 17 5 2 55:21 56
18. Genoa 24 5 7 12 27:43 22

Genoa hemma
11 4 1 6 12:15 13

Formen
F, O, O, V, V

Senaste match
Bologna - Genoa 0-3

Lazio borta
11 7 2 2 18:11 23

Formen
O, V, O, V, V

Senaste match
Lazio - Inter 2-1

Lunchmatchen den här söndagen är den mellan Genoa och Lazio. Hemmalaget har faktiskt spottat upp sig sista tiden. Segern mot Bologna (3-0) var lagets andra raka (1-0 hemma mot Cagliari innan dess) och fjärde raka utan förlust. Samtidigt har dessa matcher inte varit mot några topplag förutom Atalanta (1-1). Jag tycker att Genoa har ett genomgående okej lag, problemet är väl att det är få spelare som verkligen sticker ut med något extra. Sen kanske det är så att Genoa till slut straffas för att man omsätter så många spelare i klubben. Just nu är Genoa en poäng från säker mark, bakom stadsrivalen Sampdoria. Och sist man mötte Lazio var det inte roligt. Torsk med hela 4-0. Nu har vi två lag som har oerhört mycket att spela för. Lazio slåss i sin tur för mästerskapet och är inne i ett oerhört fint slag. Efter seger mot Parma så hade man en mäktig hemmamatch mot Inter som man vände 0-1 till 2-1 inför ett kokande och fullsatt Olimpico i Rom.
Till kvällens match saknas duktige mittbacken Luiz Felipe på grund av avstängning men i en enskild match, och särskilt mot ett lag på nedre halvan, så tror jag inte att det behöver bli avgörande. Lazios anfallare Immobile är i finfin form, Caicedo och Correa finns båda tillgängliga dessutom. Jag tror att Lazio stormar vidare mot att utmana Juve och Inter om titeln.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Genoa (3-5-2) Perin - Biraschi, Soumaoro, Masiello, Ankersen - Behrami, Schöne, Cassata, Criscito - Sanabria, Pinamonti

Saknar: Sturaro (avstängd), Lerager, Ghiglione, Romero, Radovanovic
Osäkra: -

Lazio (3-5-2) Strakosha - Patric, Acerbi, Radu - Lazzari, Milinkovic, Lucas Leiva, Luis Alberto, Jony - Immobile, Correa

Saknar: Luiz Felipe (avstängd), Lulic
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag spelar Lazio att vinna till 1.71 hos Bethard (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip