Tidigt ångestmöte i Serie A 20:45 på Stadio Luigi Ferraris mellan Genoa och Milan. Jag väljer att sticka ut hakan något och tar ställning – spelar raka ettan till 3,00 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport . Håller dock nere insatsen något.

Kolla alltid asian hcp -0,5 ifall ni får högre odds på hemmaseger där.

Serie A:
16 Milan 6 2 0 4 -4 6p
18 Genoa 6 1 2 3 -6 6p

Det har varken stämt för Genoa eller Milan under inledningen och båda tränarna, Aurelio Andreazzoli och Marco Giampaolo, är i stort behov av en seger. Något som jag tror kan minska krysschansen något.

Genoa inledde dock säsongen ganska lovande med en poäng borta mot Roma (3-3) i premiären följt av en hemmaseger mot Fiorentina (2-1). Därefter har problem uppstått, men det ska sägas att Genoa mött väldigt tufft motstånd. Lägg därtill att det bara var sekunder från att Andreazzolis lag löste en poäng hemma mot Atalanta (1-2). Så någon enorm kris bör det inte vara Genoa trots den dippande formen.
Dessutom tycker jag att det bör finnas en hel del att kräma ut från den här truppen. Kouamé, Criscito, Pinamonti och Lasse Schöne är knappast några dussinlirare.

Värre är det för gästerna. Ett så uselt och identitetslöst Milan som dagens har jag inte tidigare bevittnat och det har redan börjat tisslas om att Marco Giampaolo måste avgå. Offensivt ser det helt fantasilöst ut och blott två spelmål efter sex omgångar är vansinnigt uselt. Inte minst med tanke på att Milan mött bottenlag som Udinese, Brescia och Hellas.
Milano-gänget var helt utspelade i 1-3-förlusten hemma på San Siro mot Fiorentina i den förra omgången, och som grädde på moset blev mittbacken Musacchio utvisad mot Viola. Således är argentinaren avstängd mot Genoa.

Jag tror att Genoa har bra chanser att störa detta sladdande Milan. Fortfarande tycker jag att bolagen överskattar Milan något, trots att gamla meriter inte betyder ett smack i nuläget.
På Luigi Ferraris har Genoa stått för ett par bra insatser under inledningen och det är sällan I Rossoblu presterar dåligt på "Marassi" som arenan även kallas. Under förra säsongen fick bland annat Lazio, Juventus och Atalanta stryk av Genoa på Luigi Ferraris. Vilket säger en hel del.

Troliga laguppställningar (Gazzettan)

Genoa 3-5-2
Radu; Romero, Zapata, Criscito; Ghiglione, Schöne, Radovanovic, Lerager, Pajac; Kouame, Pinamonti

Saknar - Sturaro (0/0), Barreca (5/0)

Milan 4-3-3
Donnarumma; Calabria, Duarte, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Biglia, Paqueta; Suso, Piatek, Leao

Saknar - Musacchio (6/0)

Jag gillar helt enkelt Genoa chanser här. De rödblå kan knappast mött Milan vid ett bättre tillfälle.
Raka ettan till 3,05 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport blir därför spelet.

Unibet & LeoVegas livestreamar matchen.

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip