Milan gästar Genoa på onsdagen.
Mitt speltips: Rebic målskytt. Finns till bra odds på Bethard eller FastBet .

Kroaten Rebic blev Milans bäste målskytt i fjol med sina elva gjorda mål. Den här säsongen har det inte blivit något mål i ligan/EL ännu. Dragits med lite skadeproblem. Men jag tycker han sett bra ut i de två senaste matcherna. Skapat två-tre jättelägen både mot Sampdoria och Parma. Luktar lite retroaktiv utdelning här.

I Zlatans frånvaro verkar det återigen bli Rebic som får chansen som striker i Milans tänkbara uppställning:

Donnarumma,
Calabria, Kalulu, Romagnoli, Hernandez
Bennacer, Kessie
Castillejo, Diaz, Calhanoglu
Rebic

Milan fick bara 2-2 hemma mot Parma senast. En missräkning för serieledarna såklart, men de kom tillbaka från 0-2 och kvitterade på tilläggstid, så lämnar säkert den matchen med hyfsad positiv känsla ändå. Prestationen var återigen bra och de förtjänade mer än de fick. Milan ligger i topp i expected goals-tabellen och har gjort tredje flest mål i ligan. Gjort minst två mål i alla ligamatcher den här säsongen.

Genoa har släppt in två mål per match i snitt i ligaspelet. Endast en hållen nolla. Bara sex inspelade poäng hittills och det ser rätt stökigt ut. Bjöd på en hel del mot Juventus i helgen. Har en mycket viktig "sexpoängare" mot Benevento i helgen som möjligen stjäl lite fokus. Särskilt eftersom det saknas en del spelare.

Milan är rättmätiga favoriter här, men tycker att oddset på hcp sjunkit lite väl lågt. Tror dock de gör 2/3 mål och slutresultat som 2-1, 2-0, 3-1 känns klart troliga. Tycker oddsen på att Rebic gör mål känns lockande efter att ha sett han skapa en hel del i sina senaste matcher som toppforward. Dags att öppna målkontot säsongen 20/21!

This is the stats tab
This is the post tip