bet365 streamar alla Serie A matcher.

Det är omöjligt att inte imponeras av Genoas framfart i den italienska Serie A sedan de bytte tränare till Davide Ballardini. I media beskrivs deras kommande match, hemma på Stadio Luigi Ferraris mot Napoli, som det stora testet, men jag är inne på att laget redan har testats nog mot bra motstånd, som Lazio och Milan, där det blev oavgjort i båda matcherna. Sedan dess har Genoa tagit ännu ett kliv upp där ett flertal spelare har rest sig. I mitt tycke ska Genoa därmed ha en bra chans att slå Napoli.

Genoa har vunnit tre av sina fyra senaste matcher och gjort detta utan att släppa in något mål alls. Davide Ballardini har alltså lyft upp laget ur bottenträsket och tagit dem till en 14:e plats - hela sex poäng ovanför nedflyttningen. Den största ändringen har varit att nyckelspelarna har vaknat till liv och börjat prestera. Anfallsstjärnan Mattia Destro har nätat flest gånger av alla under de två senaste månaderna, där han har gjort 8 mål. Han har gjort detta med stor hjälp av anfallskollegan Eldar Shomurodov.

Det är dock inte bara anfallarna som har levererat. Tränaren Davide Ballardini har gått över till en trebackslinje, som har klarat av att nolla lag som Bologna, Atalanta, Cagliari och Crotone. På mittfältet har Kevin Strootman tagit för sig och dominerat.

Napoli är fortsatt starka och parkerar på en femte plats i tabellen. Dock har säsongen varit lite ojämn, till och från, där de har sex ligaförluster på 19 omgångar. De senaste två förlusterna kom mot Spezia och Verona, så det är inte fallet att Napoli förlorar bara mot storlagen. Dessutom blåser det kalla vindar inom klubben där det pågår bråk mellan tränaren Gennaro Gattuso och styrelsen, där Gennaro Gattuso har fått utstå hård kritik i media och styrelsen inte har skött det hela helt korrekt, enligt Gattuso.

Napoli har ett tufft schema, där de har spelat en massa matcher i ligan och den italienska cupen - där det senast blev mållöst i veckan hemma mot Atalanta. Vidare ska de spela returmötet mot Atalanta och sedan Juventus och sedan är det dags för Europa League. Så det är ett fortsatt hektiskt schema för Napoli som gör att de mycket väl kan tappa skärpan. De dras också med avbräck i offensiven på Arkadiusz Milik, Dries Mertens och Victor Osimhen samt att Lorenzo Insigne halkade av skadad senast.

Med tanke på att Genoa är pånyttfödda och spelar en bländade fotboll, både i offensiven och defensiven, där flera nyckelspelare presterar på topp, kan de mycket väl fortsätta rida ett tag till på sin succévåg. Napoli, med ett flertal skador i offensiven, har matchats hårt och kan ha lite fokus redan nu på Atalanta och Juventus matchen, så detta är ett perfekt läge för Genoa att plocka poäng. Jag spänner bågen lite extra och satsar på en skräll på marknaden, i form av en rak hemmaseger för Genoa.

Speltips Genoa - Napoli:
1 - odds 5.50 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Genoa:
Mattia Perin, Domenico Criscito, Ivan Radovanovic, Edoardo Goldaniga, Lennart Czyborra, Kevin Strootman, Milan Badelj, Miha Zajc, Davide Zappacosta, Goran Pandev & Mattia Destro.

Bekräftad startelva - Napoli:
David Ospina, Giovanni Di Lorenzo, Konstantinos Manolas, Nikola Maksimović, Mario Rui, Eljif Elmas, Diego Demme, Piotr Zielinski, Matteo Politano, Andrea Petagna & Hirving Lozano.
---

This is the stats tab
This is the post tip