Mitt spel: Båda lagen gör mål i matchen till 1.83 hos bet365 .

West Ham ska ta ett break från deras nedflyttningsstrid i ligan och flytta fokus till första mötet i deras kvartsfinal mot belgiska Gent.

Belgarna står för värdskapet i detta första möte av två och känslan är att man kommer behöva få med sig ett resultat för att ha någon chans i detta dubbelmöte. West Ham har gått otroligt knackigt i ligan som vi alla vet, men i Europa-spelet har man faktiskt gått fullständigt rent. Tio segrar på tio matcher den här säsongen i Europa Conference League är faktiskt ruskiga papper. Känslan är att pressen som man bär på i ligaspelet försvinner lite grann, vilket ofta kan göra att man släpper lös lite mer. För West Ham ska, med den truppen man har, inte ligga så långt ner som man gör i ligan.

Gent leder den belgiska ligan med 2 poäng för Union Royale SG, som man faktiskt mötte i den senaste ligaomgången. Den matchen slutade 1-1, vilket får ses som ett godkänt resultat mot ett lag som man försöker hålla bakom sig.
I Europa-spelet har man också gått väldigt starkt, speciellt på hemmaplan. En förlust på de femton senaste hemmamatcherna talar sitt tydliga språk och jag tror verkligen inte man ska underskatta belgarna här bara för att det är ett engelskt lag som står för motståndet. Man har ett ungt och spännande lag som har visat genom den här säsongen att man kan rå på en väldans massa lag.

Målglatt

West Ham kanske inte har sprutat in mål den senaste tiden, men det känns ändå någonstans som att den där offensiven besitter väldigt fina spelare. När man nu ställs mot ett lag som kanske inte är riktigt lika starka som defensiverna är i Premier League. Gent däremot har sin styrka i offensiven, och specifikt i sin nye anfallsstjärna Emmanuel Orban. Nio mål på åtta framträdanden för tjugoett-åringen hittills i Gent-tröjan och det är en spelare West Ham kommer behöva se upp med.

Jag ser inte något av lagens defensiver kunna stå emot den andras offensiv, och Gents hemmaplansfördel kommer ge dem ännu mer luft under vingarna. Mitt spel blir därför att båda lagen gör mål i matchen till 1.83 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip