Speltips: Georgien asian +1,5 till 1.77 hos Betinia .

Georgien mot Portugal står på menyn under onsdagen när vi ska göra bokslut för grupp F.

Efter en något krampaktig seger i premiären fick Portugal rejäl träff senast när man besegrade Turkiet med 3-0.
Bernardo Silva öppnade målskyttet innan skyttekungen i EM vid namn “självmål” ökade på, innan Bruno Fernandes stängde butiken med sitt 3-0 tidigt i andra halvlek. Insatsen i stort kanske inte var 10/10, men definitivt ett steg i rätt riktning efter plattmatchen man gjorde i premiären mot Tjeckien.

Georgien står efter två matcher på 1 inspelad poäng efter krysset senast mot Tjeckien. Trots den lite skrala poängskörden har Georgien imponerat på mig. Många trodde att man skulle bli en rätt tydlig slagpåse under detta mästerskap, men hittills har man bjudit upp till dans mot både Turkiet och Tjeckien.
Det är ett lojalt och relativt starkt kollektiv sett till förutsättningarna, men också några enskilda spelare som imponerat på mig. Mikautadse längst fram har fina saker för sig, och längst bak gör Mamardashvili ett fint mästerskap hittills.

Inställningen blir avgörande

Portugal är redan klara gruppetta, då man vid förlust fortfarande har fördel i inbördes möten mot Turkiet.
Jag skulle bli förvånad om Roberto Martinez inte väljer att lufta gruppen en aning i den här matchen. De spelarna kommer givetvis vilja ta chansen och spela in sig i en eventuell startelva i slutspelet, men jag blir också förvånad om det inte smyger in sig lite lättja och en känsla av att man kan luta sig tillbaka en aning. Det kommer inte Georgien göra.

Georgien har fortsatt chansen på avancemang, men det kommer med största sannolikhet att krävas en seger här mot Portugal. Full fart framåt är vad jag förväntar mig. Kanske inte från minut 1, men hyfsat tidigt i matchen åtminstone.

Georgien har lyckats ta sin första poäng i ett EM, och nu går man för att ta sin första seger i ett europeiskt mästerskap. Det kommer såklart krävas ett mirakel, men ett blodtörstigt Georgien som spelar för sin överlevnad underskattar i alla fall inte jag. Speciellt inte mot ett kanske lite för avslappnat Portugal. Inställningen kan bli avgörande i den här matchen.

Jag tror inte på någon promenadseger för Portugal, utan jag tror Georgien bjuder upp till dans och ger sig själva chansen.
Georgien asian +1,5 till 1.77 hos Betinia testas!

This is the stats tab
This is the post tip